Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Щирець. Паска 2022

Дата: 26.04.2022 08:16
Кількість переглядів: 1341

На цій фотографії вся наша Україна. Вся Україна у нас в Щирці. Тут Харків, Слов’янськ, Сєвєродонецьк, Луганськ, Ірпінь, Нова Каховка, Лисичанськ, Краматорськ, Овідіопіль.  Усі українці. У кожного своя доля, але у всіх одна біда, у всіх одне прагнення, у всіх одна мета – незалежна цивілізована Україна. Незалежна від росії, незалежна від мутантів зі сходу. Незалежна від племені злодіїв, псевдослов’ян та псевдохристиян.

Фото без опису

Не так вони хотіли святкувати Великдень, не так вони хотіли говорити «Христос Воскрес!». Але тут, далеко від своїх домівок, вони не забули український звичай, пам’ятають традиції. Разом з місцевими мешканцями Щирця спорядили кошички. Святково одягнуті (дехто до цієї урочистості знайшов кошти і купив вишиванку) прийшли до храму, взяли участь у посвяті пасок.

У Великодню неділю пізно ввечері прибув у Щирець вже 17-ий партнерський привіт з Ґуденсберґа. Незважаючи на свято, на негоду, також дружно, також разом розвантажили допомогу для громади, громади, яка гостинно прийняла у себе.

Велика подяка нашим німецьким партнерам з міста Ґуденсберґа і околиць, простим німецьким людям, які співчувають нам. Своєю пожертвою вони підтримують нас, підтримують нашу громаду, підтримують Україну. Нам це важливо. Ми за це їм дуже вдячні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь