Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Спартакіада Щирецької громади

Дата: 10.02.2022 13:00
Кількість переглядів: 493

05-06 лютого 2022 р. на базі Щирецького ліцею ім. Героя України Б. Ільківа відбулась ІV Спартакіада старостинських округів Щирецької селищної ради. 05 лютого на спортивному майданчику з синтетичним покриттям пройшли змагання з міні-футболу, змагались чотири команди. Тут переможцем стала команда футболістів с. Лани, другою була щирецька команда «Гетьман», третє місце за футболістами с. Никонковичі.

Фото без опису

Головні баталії розгорнулись на другий день змагань. Спекотно було в спортивному залі ліцею, де змагались волейболісти. Усі ігри проходили в безкомпромісній боротьбі, спортсмени змагались за кожне здобуте очко. А трійка призерів визначилась так: перше місце у волейболістів смт Щирець, друге місце у волейбольної команди с. Лани, третє у команди Щирець-2. В змаганнях також взяли участь гості – волейболісти з с. Великий Любінь.

Багато учасників назбирали змагання з настільного тенісу. Усі тенісисти були розподілені на дві підгрупи, п’ятеро кращих розіграли призові місця. Переможцем прогнозовано став щирчанин Ігор Ващишин, постійний учасник обласних змагань, другим був Богдан Ільків, третім – Дмитро Голуб. Серед учасників жіночої статі перше місце виборола Оксана Якимів з Ланів, другою була щирчанка Любов Пташник, третьою – Вікторія Попайло, також з Ланів.

Традиційно запекло проходили змагання з шахів. Цього року вперше перемогу святкував Богдан Коцан з Сердиці, постійний учасник цих змагань, зумівши дати серйозний бій Руслану Демію, в якого друге місце та Михайлу Шараварі, який став третім. Серед школярів не було рівних Ігорю Демію, другим був Назар Кишко, третім – Остап Ванькович.

В змаганнях з шашок серед учасників жіночої статі також прогнозовано переможцем стала вчителька Щирецького ліцею Ганна Новак, яка перемогла усіх своїх конкурентів та не зазнала жодної поразки. Серед школярів трійка призерів визначилась так: Ігор Демій, Володимир Паучок, Олексій Паучок. Ігор Герасімов святкував перемогу в цих змаганнях серед людей з інвалідністю.

В змаганнях з доміно першим був тандем Ващишин Ігор та Ігор Герасімов, другими стали Ванькович Андрій з Віктором Куриласом , третіми – Богдан та Олексій Ільківи.

Усі переможці були нагороджені гарними спортивними медалями та дипломами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь