Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 12 січня 2022 року

Дата: 31.01.2022 11:04
Кількість переглядів: 553

Порядок денний 12 січня 2022 року

 

1. Звіт дільничного інспектора про проведену роботу за 2021 рік.

2. Про затвердження  розпоряджень селищного голови.

3.  Про передачу майна.

4. Про встановлення  надбавки та преміювання Щирецького селищного голови.

5. Про затвердження  Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад  посадових осіб місцевого самоврядування відділу освіти  виконавчого комітету Щирецької селищної ради.

6. Про затвердження  Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад  посадових осіб місцевого самоврядування відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Щирецької селищної ради.

7. Про розгляд листа начальника відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики М. Ванькович щодо виготовлення ПКД на капітальний ремонт санвузлів у Щирецькій дитячій музичній школі.

8. Про розгляд листа начальника відділу освіти Щирецької селищної ради А.Терещука щодо надання дозволу на виготовлення ПКД для облаштування протипожежного обладнання ЗДО №2 смт Щирець.

9. Про розгляд листа начальника відділу освіти Щирецької селищної ради А.Терещука щодо надання дозволу на виготовлення ПКД для облаштування протипожежного обладнання Горбачівської гімназії Щирецької селищної ради.

10. Про затвердження ПКД «Капітальний ремонт внутрішніх дерев'яних сходів у Щирецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів.»

11. Про розгляд листа директора ТзДВ «Пустомитівське заводоуправління вапнових заводів» Б.Янківа щодо прийняття на баланс Щирецької селищної ради житлові будинки за адресою: вул.Острівська,209, 211 смт Щирець

12. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо  інвентаризації земель військового містечка №400 за адресою: вул.Ст.Бандери,6, вул.Зелена,3  смт Щирець.

13. Про надання дозволу на затвердження детального плану території  в межах вулиці В. Івасюка в с.Лани (за межами населеного пункту) Львівського району Львівської області для зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,3378 га для ведення ОСГ під будівництво та обслуговування будівель ринкової інфраструктури Козаку Михайлу Івановичу.

14. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,3378 га для ведення ОСГ під будівництво та обслуговування будівель ринкової інфраструктури Козаку Михайлу Івановичу.

15. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)щодо для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність площею 0,2500 га в с. Яструбків вул. Львівська,82 Доманській Наталії Йосипівні.

16. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)щодо для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність площею 0,2477 га в с.Сердиця вул. С.Бандери,26  Кордіяці Євгенії Томківні.

17. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)щодо для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність площею 0,1317 га в смт Щирець вул. Лепкого,20 Мозоль Мирославі Любомирівні.

18. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)щодо для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність площею 0,1118 га в смт Щирець вул. Чорновола ,9 Книшу Роману Івановичу.

19. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)щодо для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність площею 0,1500 га в смт Щирець вул. Гайдамацька,60 Федевичу Володимиру Михайловичу.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського округу  щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 0,4525 га та сіножатті площею 1,2445 га  Хмурі Андрію Степановичу.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського округу  щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,3860 га та сіножатті площею 0,3467 га  Подольцю Роману Васильовичу

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,8178 га та сіножатті площею 0,3417 га  Коцану Степану Володимировичу.

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського округу щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,2102 га та сіножатті площею 0,3792 га  Стецурі Михайлу Володимировичу.

24. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, площею 0,0808 га для ведення індивідуального садівництва Лядику Михайлу Володимировичу.

25. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2000 га в с.Попеляни Буденкевичу Василю Степановичу.

26. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Горбачі  Шевчуку Богдану Романовичу

27. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,50 га в с.Дмитре Пісецькому Юрію Михайловичу.

28. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,1380 га в с.Сердиця вул. Лісова  Коцану Степану Володимировичу.

29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,08-0,11 га в смт Щирець Колеснику Владиславу Олександровичу.

30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1050 га в с.Сердиця Бішку  Олександру Григоровичу.

31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,11 га в с.Сердиця Деді Андрію Івановичу.

32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,25 га в с.Горбачі Коростіль Ользі Миколаївні.

33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,00 га в с.Никонковичі Бездощуку Анатолію Степановичу.

34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,00 га в с.Никонковичі Мельнику Анатолію Івановичу.

35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,00 га в с.Никонковичі Лещинському Петру Петровичу.

36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,00 га в с.Никонковичі Коробці Юрію Васильовичу.

37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,00 га в с.Никонковичі Чеботарю Анатолію Івановичу.

38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,00 га в с.Никонковичі Мартинюку Ярославу Назаровичу.

39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,00 га в с.Никонковичі Громику Зеновію Івановичу.

40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,00 га в с.Никонковичі Сидору Федору Михайловичу.

41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,00 га в с.Никонковичі Дяченку Костянтину Володимировичу.

42.  Про розгляд заяви жительки смт Щирець вул.Грушевського,75 Панчишин Анни Мирославівни щодо поновлення договору оренди  земельної ділянки.

43. Про затвердження акту встановлення узгодження зовнішніх меж землекористування Гнаткевича Михайла Петровича без підпису Фітьо М.М.

44. Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь