Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у детальному плані території щодо зміни цільового призначення земельних ділянок для будівництва об’єктів фізичної культури та спорту (тир) в с. Піски

Дата: 28.01.2022 21:36
Кількість переглядів: 445

ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

   Щирецька селищна рада Львівського району оголошує про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації - детальному плані території щодо зміни цільового призначення земельних ділянок для будівництва об’єктів фізичної культури та спорту (тир) в с. Піски (за межами населеного пункту) Щирецької селищної ради.

З проектом детального плану території, основними техніко-економічними показниками та графічними матеріалами, пояснювальною запискою можна ознайомитись в Щирецькій селищній раді в посадової особи, відповідальної за забезпечення організації розгляду пропозицій.

Замовник: Щирецька селищна рада.

Виконавець: ТзОВ «Центр планування території»

Підстава розроблення містобудівної документації:

рішення Щирецької селищної ради від 22.11.2021р.  № 775.

Пропозиції (зауваження) можуть подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по-батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються. 

Пропозиції громадськості реєструються та розглядаються замовником містобудівної документації  у місячний строк з дня їх надходження.

Адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): 81160, Львівський район, Щирецька селищна рада, смт Щирець, площа Ринок, 8, тел.(03230) 67-105, ел. пошта: archshchyrets@gmail.com.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь