Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 22 грудня 2021 року

Дата: 28.01.2022 09:07
Кількість переглядів: 409

Порядок денний 22 грудня 2021 року

 

1. Про затвердження селищного бюджету на 2022 рік.

2. Про надходження від інших бюджетних установ.

3. Про схвалення проекту договору про співробітництво територіальних громад, у формі спільного фінансування (утримання) Комунального некомерційного підприємства Пустомитівської районної ради «Пустомитівська центральна районна лікарня».

4.  Про призначення уповноваженої особи у Щирецької  селищної ради

 та затвердження Положення про уповноважену особу Щирецької селищної ради.

5. Про затвердження Фінансового плану СЖКП «Ранкове» на 2022 рік.

6. Про розгляд заяви начальника відділу освіти А.Терещука щодо встановлення плати на надання пільг за харчування дітей в закладах дошкільної освіти на 2022 рік.

7. Про розгляд заяви начальника відділу освіти А.Терещука щодо затвердження норм харчування в закладах загальної середньої освіти на 2022 рік.

8. Про розгляд листа директора ТзДВ «Пустомитівське заводоуправління вапнових заводів» Б.Янківа щодо зменшення орендної плати за земельну ділянку для обслуговування свердловини.

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0515 га для встановлення Пам’ятного знаку Героям Небесної сотні та загиблим воїнам АТО в смт Щирець вул.Острівська.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельних ділянок площею 40,0207 га в с.Горбачі (за межами населеного пункту).Кадастровий номер 4623682600:07:000:0068.

11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону площею 15,9524 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Кадастровий номер 4623684600:08:000:0002.

12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону площею 14,8303 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Кадастровий номер 4623684600:08:000:0008.

13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону площею 5,7656 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .Кадастровий номер 4623684600:08:000:0005.

14. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)щодо для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність площею 0,2500 га в с. Лани вул. Шевченка,176 Онишків Ірині Михайлівні.

15. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)щодо для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність площею 0,1184 га в смт Щирець вул. Вишнева,22 Бернаду Михайлу Івановичу.

16. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)щодо для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність площею 0,0782 га в смт Щирець вул. Л.Українки,4 Фляку Богдану Івановичу.

17. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)щодо  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність площею 0,0807 га в смт Щирець вул. Стефаника,12 Рибак Вікторії Ігорівні.

18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,70 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Гуменецького старостинського округу Щирецької селищної ради Рибак Ользі Богданівні.

19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,72 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського округу Щирецької селищної ради Стасюку Василю Богдановичу.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,7098 га та сіножатті площею 0,3807 га Звір Наталії Зенонівні.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,7057 га та сіножатті площею 0,4715 га Антонюку Павлу Петровичу.

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,5538 га та сіножатті площею 0,3226 га Кардаш Олесі Богданівні.

23. Про затвердження ПКД «Реконструкція народного дому с.Піски Львівського району Львівської області.

24. Різне. Про звернення депутатів Щирецької селищної ради VІІІ демократичного скликання до Президента України, Верховної Ради України щодо неприпустимості набрання чинності проєкта закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» (реєстр.№ВР 5600), що додається.

25.  Різне.  Про звернення депутатів Щирецької селищної ради VІІІ  демократичного скликання до Президента України, Верховної Ради України щодо недопущення переслідування опозиції.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь