Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 14 грудня 2021 року

Дата: 27.01.2022 11:06
Кількість переглядів: 569

Порядок денний 14 грудня  2021 року

1. Про розгляд листа військового комісара Галицько-Франківського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки м.Львова полковника С.Кучинського щодо затвердження Програми фінансування окремого батальйону територіальної оборони (військової частини А7074).

2. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (перекидка коштів).

3. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік.

4. Про затвердження місцевих програм.

5. Про розгляд листа директора КП «Пустомитиводоканал» Сосюка М.І.

6. Про надання одноразових матеріальних допомог мешканцям Щирецької територіальної громади .

7. Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату та її виконавчих органів Щирецької селищної ради.

8. Про розгляд листа начальника відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики М.Ванькович щодо ведення посади в штатний розпис  - головного спеціаліста.

9. Про затвердження Фінансового плану КНП «АЗПСМ» на 2022 рік.

10. Про внесення змін до Програми безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів, у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2021 рік.

11. Про затвердження Програми регулювання земельних відносин на території Щирецької селищної  ради на 2022 рік.

12.  Про затвердження Програми розроблення схем планування та забудови території (містобудівної документації) Щирецької селищної ради.

13.  Про затвердження Програми розвитку культури на території Щирецької селищної  ради на 2021-2023 роки

14. Про затвердження Програми збереження та розвитку історико-культурної спадщини Щирецької громади на 2021-2027 роки.

15. Про затвердження Програми «Молодь  Щирецької громади 2022 - 2025».

16. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури та спорту Щирецької селищної ради на 2022 - 2025 роки

17. Програма розвитку футболу та фінансування місцевих футбольних команд Щирецької територіальної громади на 2022 рік

18. Програма розвитку бібліотек відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Щирецької селищної ради.

19. Про затвердження Плану роботи Щирецької селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.

20. Про затвердження Програми міжнародного співробітництва Щирецької селищної ради на 2022-2024 роки.

21. Про затвердження Програми забезпечення діяльності Комунального підприємства «Турбота» Щирецької селищної ради на 2022-2025 рр.

22. Про затвердження Програми надання адресної натуральної та грошової допомоги одиноким особам похилого віку та одиноким особам з інвалідністю на 2022-2025 роки.

23. Про розгляд листа директора КП «Турбота» О.Лебеденко щодо затвердження структури та штатного розпису.

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельних ділянок площею 9,3175 га  за межами населеного пункту  с.Соколівка. Кадастровий номер 4623682200:05:000:0641

25.  Про надання дозволу на затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею 2,78 га для обслуговування Щирецького ліцею  імені Героя України Богдана Ільківа.

26. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Попеляни вул. Без назви,51 Биленю Степану Івановичу.

27. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1950 га в с.Лани вул. Шевченка,19 Фітьо Марії Михайлівні.

28. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0982 га в смт Щирець вул. Набережна,24 Корінченко Любові Михайлівні.

29. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Лани вул. Шевченка,288а Фарасей Ганні Михайлівні.

30. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець вул. Острівська,173 Баховець Галині Мар’янівні.

31. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0585 га в с.Горбачі вул. Без Назви,90а Гарасиміву Ярославу Степановичу.

32. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця вул. Ст.Бандери,49 Панчишину Олегу Володимировичу.

33. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1039 га в с.Лани вул. Шевченка,81 Кімейчук Людмилі Ігорівні.

34. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1948 га в с.Дмитре вул. Без Назви,248  Пташник Зоряні Стефанівні.

35. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 0,1600 га в с.Лани вул. Молодіжна,1  Гальчаку Максиму Романовичу та Гальчаку Ярославу Ярославовичу.

36. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,1382 га в с. Дмитре  Ільків Ірині Ігорівні.

37. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,1430 га в с. Яструбків Марко Галині Мирославівні.

38. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,0373 га в смт Щирець Лев Наталії Іванівні.

39. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, площею 0,1119 га для ведення індивідуального садівництва в с.Черкаси Кадик Оксані Богданівні.

40. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, площею 0,1119 га для ведення індивідуального садівництва в с.Черкаси Потюк Наталії Богданівні.

41. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, площею 0,1119 га для ведення індивідуального садівництва в с.Черкаси Матчак Олександрі Степанівні.

42. Про надання дозволу на затвердження детального плану території в межах вул.Ст.Бандери,13-17 в с.Сердиця Федак Наталії Володимирівні.

43. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  орієнтовною площею 0,2374 га в с. Сердиця Львівського району Львівської області Федак Наталії Володимирівні.

44. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 0,3306 га с. Дмитре Львівського району Львівської області Потюк Христині Ігорівні.

45. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 0,20 га с. Попеляни Львівського району Львівської області Дорошу Любомиру Романовичу.

46. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 0,04 га смт Щирець вул.О.Клима Львівського району Львівської області Панчишин Ірині Іванівні.

47. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  орієнтовною площею 0,2500 га в с. Сердиця вул.Проектована,1 Львівського району Львівської області Карнак Ірині Ярославівні.

48. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  орієнтовною площею 0,2438 га в с. Сердиця вул.Проектована,1 Львівського району Львівської області Хмелю Тарасу Ярославовичу.

49. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  орієнтовною площею 0,12 га в с. Сердиця Львівського району Львівської області Волоско Роману Івановичу.

50. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  орієнтовною площею 0,12 га в с. Сердиця Львівського району Львівської області Олійнику Руслану Зіновійовичу.

51. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  орієнтовною площею 0,12 га в с. Сердиця Львівського району Львівської області Синичаку Івану Васильовичу.

52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Дмитрівського старостинського округу Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,4716 га та сіножатті площею 0,3157 га, Милянику Володимиру Йосиповичу.

53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 0,8813 га та сіножатті площею 0,3420 га, Дрізд Ярославі Ярославівні.

54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,4516 га та сіножатті площею 0,3518 га, Курилас Любові Володимирівні.

55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 0,6008 га та сіножатті площею 0,4001 га, Турковиду Богдану Івановичу.

56. Про затвердження акту встановлення узгодження зовнішніх меж землекористування Стецури Михайла Володимировича без підпису Климіва І.Б.

57. Про розгляд листа директора ТзОВ «Пургін» Пургіна В.О. щодо розірвання договорів оренди не успадкованих земельних часток (паїв) від 18.09.2020 року укладеного між ТзОВ «Пургін» та Щирецькою селищною радою на території Щирецької селищної ради та Гуменецького старостинського округу.

58. Про розгляд листа директора ТзОВ «Пургін» Пургіна В.О. щодо внесення змін до договору оренди не витребуваних земельних часток (паїв) від 18.09.2020 року укладеного між ТзОВ «Пургін» та Щирецькою селищною радою на території Гуменецького старостинського округу Щирецької селищної ради.

59. Про розгляд листа директора ТзОВ «Пургін» Пургіна В.О. щодо внесення змін до договору оренди землі на не витребуваних земельних часток (паїв) від 18.09.2020 року укладеного між ТзОВ «Пургін» та Щирецькою селищною радою на території Щирецької селищної ради .

60. Про розгляд листа голови Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг  А.Герус

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь