Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Збір проєктних ідей до Плану реалізації Стратегії розвитку Щирецької територіальної громади на період 2022 – 2024 роки

Дата: 19.01.2022 11:15
Кількість переглядів: 1137

Збір проєктних ідей до Плану реалізації Стратегії розвитку Щирецької територіальної громади на період 2022 – 2024 роки

 

Фото без опису

Відповідно до рішення Щирецької селищної ради від 16 червня 2021 року № 432 «Про розроблення Стратегії розвитку Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області на період 2022-2028 років та Плану заходів з її реалізації на 2022-2024 роки», розпорядження голови № 50 від 30 червня 2021 року було розпочато процес Стратегічного планування у Щирецькій територіальній громаді.

Найважливішим етапом Стратегії є розроблення та подання з боку інтелектуально та економічно активних жителів громади ідей проєктів для розроблення Плану реалізації Стратегії розвитку Щирецької територіальної громади на період 2022-2024рр.

Проєктні пропозиції буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано робочою групою. Ті з них, які будуть відповідати вимогам, будуть включені до Плану реалізації Стратегії розвитку Щирецької територіальної громади на 2022 – 2024 рр. За результатами цієї роботи буде сформовано Каталог проєктів розвитку Щирецької територіальної громади на період 2022-2024 років та визначено джерела їх фінансування.

Ініціаторами проєктних пропозицій можуть бути всі, хто зацікавлений у розвитку Щирецької громади: громадяни,  представники бізнесових структур, депутати місцевих рад, органи місцевого самоврядування, громадські організації, установи та організації усіх форм власності.

Критерії відповідності проектних пропозицій:

  • Проєктні пропозиції мають бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди;
  • Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична, юридична особа, політична партія, релігійна організація;
  • Термін реалізації проєкту – не менше 12 місяців та не більше 3 років в період 2022 – 2024 рр;
  • Проєктні пропозиції повинні відповідати одній з Стратегічних цілей розвитку Щирецької громади (додаються);
  • Проєктна пропозиція має бути представлена у формі, що додається;
  • Проєктна пропозиція має відповідати одній з Стратегічних цілей та не менш ніж одному завданню оперативної  цілі (додаються) Стратегії розвитку Щирецької територіальної громади на період 2022-2028років.

Збір проектних ідей триває з 19.01.22 р. по 02.02.22р.включно.

Заповнену форму проєктної пропозиції надсилайте на e-mail: shchyrecfinviddil@gmail.com або поштою на адресу: Фінансовий відділ Щирецької селищної ради, 81160, Львівська обл. Львівський район, смт Щирець, пл..Ринок, 8., з позначкою «Проєктна пропозиція до Плану реалізації Стратегії 2022-2024».

Проєктні пропозиції, які будуть надіслані пізніше встановленого строку чи не відповідатимуть встановленій формі, розглядатися не будуть.

Додатки: файли   1. Форма пропозиції.

                              2. Стратегічні, операційні цілі та завдання.

                              3. ЗРАЗОК заповнення Форми пропозиції.

 

Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь-ласка, до начальника фінансового відділу Щирецької селищної ради Олени Марущак, тел. 0984611667.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь