Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 22 листопада 2021 року

Дата: 15.12.2021 08:56
Кількість переглядів: 549

Порядок денний 22 листопада  2021 року

1. Про затвердження звіту щодо  виконання  бюджету Щирецької селищної ради (ТГ) за 9 місяців 2021 року

2. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної  громади на 2021 рік (вільний залишок).

3. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (перекидка коштів).

4. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (обласні кошти).

5. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (районні кошти).

6. Про спрямування благодійних внесків, грантів, дарунків.

7. Про внесення змін до рішення сеії Щирецької селищної ради від 22.10.2020 року №2397 (зміна адреси реєстрації фінансового відділу).

8. Про надання одноразових матеріальних допомог мешканцям Щирецької територіальної громади .

9. Про надання одноразових матеріальних допомог особам з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування для вирішення соціально-побутових потреб.

10. Про затвердження Програми соціального захисту населення  по Щирецькій територіальній громаді на 2022-2025 роки.

11. Про затвердження Програми «Cоціальна робота зі сім’ями, дітьми та молоддю у Щирецькій територіальній громаді на 2022 – 2025роки » .

12. Про затвердження Програми соціального захисту та соціальної підтримки  населення на 2022-2025 рік.

13.  Про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги жителям  на 2022-2025 роки.

14. Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки у Щирецькій  територіальній громаді  учасників АТО та їхніх родин, бійців - добровольців АТО, родин Героїв Небесної Сотні, а також внутрішньо переміщених сімей/осіб  із АР Крим та східних областей України на 2022 – 2025 роки.

15. Про затвердження Програми відшкодування витрат за проїзд приміським залізничним транспортом окремих пільгових категорій громадян   Щирецької селищної ради на 2022-2025 роки.

16. Про затвердження Програми забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів технічними засобами для використання в побутових умовах на 2022 рік.

17. Про затвердження Програми з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям ,пов’язаних з наданням первинної медичної допомоги КНП «АЗПСМ» Щирецької селищної ради на 2022 рік.

18. Про затвердження Програми безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2021 рік.

19. Про затвердження Статуту КП «Турбота  Щирецької селищної ради » в новій редакції.

20. Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

21.  Про внесення змін до Положення про відділ  освіти виконавчого комітету Щирецької селищної ради щодо юридичної адреси.

22. Про затвердження Статуту Щирецького  селищного житлово-комунального підприємства « Ранкове» в новій редакції.

23. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості  об’єкта будівництва «Реконструкція лінії0,22 кВ ЗТП-500(монтаж вуличного освітлення ) в с. Горбачі Львівського району Львівської області.»

24. Про розгляд листа ТВО начальника КЕВ м. Львова А.Косила щодо внесення змін в рішення про надання пільги на сплату земельного податку.

25. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу (об’єднання ) земельної ділянки площею 43,7969 га для підготовки лоту

20 га з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону  кадастровий номер:4623684600:11:000:0910 на території Соколівського старостинського округу.

26. Про надання дозволу на розроблення детального плану території щодо зміни цільового призначення земельних ділянок кад.номер 4623685400:06:000:1366, 4623685400:06:000:1367, 4623685400:06:000:1368 з ОСГ на «Для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту» в с. Піски Львівського району Львівської області Козловському Миколі, Білодіду Олегу, Буковському В’ячеславу.

27. Про затвердження містобудівної документації «Внесення змін до детального плану території для обслуговування Опорного закладу Щирецької ЗОШ №1 І-ІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа

в смт Щирець Львівського району Львівської області.»

28. Про надання дозволу на затвердження детального плану території в межах вулиці С.Бандери,29 в с. Сердиця Львівського району Львівської області.

29. Про надання дозволу на затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в межах вулиці М.Кураха  в с. Сердиця Львівського району Львівської області.

30. Про розгляд заяви мешканця смт Щирець вул.С.Бандери,9кв.20 Ліханова Олександра Сергійовича  щодо продовження договору оренди  земельної площею 0,08 га для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель та споруд.

31. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2144 га в с.Гуменець вул. Без назви, 119 Слободі Ользі Іванівні. .

32. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Соколівка вул. Івана Франка,54  Боднар Вірі Михайлівні.

33. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Дмитре вул. Без Назви,199     Онишко Ганні Григорівні .

34. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2102 га в с.Дмитре  вул. Без назви,84а  Жидику Богдану Васильовичу.

35. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1812 га в с.Дмитре  вул. Без назви,77  Бобиляк Наталії Ярославівні.

36. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0951 га в с.Дмитре  вул. Без назви, 267 Гладкому Степану Федоровичу.

37. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0849 га в с.Дмитре  вул. Без назви,254 А Герасимович Ганні Федорівні.

38. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Піски вул. Без назви, 46А Кальніковській  Галині Григорівні.

39. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Піски вул. Без назви, 122 Костюк Катерині Євстахівні.

40. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1153 га в смт Щирець вул. Коновальця,5 Гальків Галині Іванівні .

41. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1141 га в смт Щирець вул. Коновальця,3 Хомину Роману Михайловичу.

42. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1490 га в смт Щирець вул. Сагайдачного,2 Голубу Мар’яну Васильовичу  .

43. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1072 га в смт Щирець вул. Чайковського,15 Мандзію Юрію Мироновичу  .

44. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0963 га в смт Щирець вул. Зелена,24 Гордєєву Юрію Володимировичу  .

45. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)щодо  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність площею 0,1769 га в с. Лани  вул. Молодіжна,11  Росяк Олені Ігорівні.

46. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)щодо  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність площею 0,1500 га в с. Сердиця вул. Любінська,45  Міщуку Віктору Васильовичу.

47. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)щодо  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність площею 0,2500 га в с. Сердиця вул. М.Кураха,100  Яремко Стефанії Григорівні.

48. Про розірвання договору оренди та передачу у власність  земельної ділянки площею 0,0843 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт Щирець вул.Мацейка ,10

 Герасимович-Ільдутовій Оксані Михайлівні.

49. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0420га в смт Щирець за межами населеного пункту Вовку Володимиру Мирославовичу.

50. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,2900га в с. Сороки  Бондаренко Ользі Євстахіївні.

51. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,2000га в с. Дмитре Жидику Богдану Васильовичу.

52. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу (об’єднання) земельної ділянки площею 9,3647 га з метою передачі у власність земельної ділянки площею 1 га для ведення ОСГ в с. Піски  Кравчишину Роману Миколайовичу..

53. Про розгляд заяви мешканця смт Щирець вул.С.Бандери,9кв.15 Стовбуненка Андрія Вікторовича щодо виділення земельної ділянки орієнтовною площею до 2 га для ведення ОСГ в смт Щирець.

54. Про розгляд заяви мешканця м. Львова вул.. Виговського,72/11 Руснака Ігоря Степановича щодо виділення земельної ділянки орієнтовною площею до 2 га для ведення ОСГ в с. Сердиця.

55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 22 га с. Гуменець Львівського району Львівської області Романині Роману Богдановичу.

56. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 50 га с. Гуменець Львівського району Львівської області Романині Ганні Василівні.

57. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 30 га с. Гуменець Львівського району Львівської області Курницькій Ользі Василівні .

58. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 0.25 га с. Гуменець Львівського району Львівської області Тибінці Михайлу Васильовичу.

59. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 0.50 га с. Гуменець Львівського району Львівської області Тибінці Олександрі Гнатівні.

60. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 0,30 га с. Гуменець Львівського району Львівської області Завидівському  Михайлу Богдановичу.

61. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 0,12 га с. Гуменець Львівського району Львівської області Завидівській  Ользі Миколаївні.

62. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 0,45 га с. Гуменець Львівського району Львівської області Худі Христині Михайлівні.

63. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 0,5000 га Соколівка Львівського району Львівської області Бутрин Наталії Володимирівні.

64. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 1,6000 га Соколівка Львівського району Львівської області Триндусь Оксані Михайлівні.

65. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 0,03 га с.Никонковичі Львівського району Львівської області Стецурі Михайлу Володимировичу.

66. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 0,40 га с.Дмитре Львівського району Львівської області Данилко Марії Якимівні..

67. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 0,20 га с.Лани Львівського району Львівської області Онишків Ірині Михайлівні.

68. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  орієнтовною площею 0,1822 га в с. Сердиця вул.. С.Бандери Львівського району Львівської області Врублевській Марії Володимирівні.

69. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  орієнтовною площею 0,2500 га в с. Сердиця вул. С.Бандери Львівського району Львівської області Каплун Ганні Михайлівні.

70. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  орієнтовною площею 0,10га в смт Щирець вул. Садова,32 Львівського району Львівської області Пістуну Ігорю Євгеновичу.

71. Про розгляд заяви ТОВ «Щирецький завод залізобетонних виробів» щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 8,1413 га  на території Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області( за межами населених пунктів).

72. Про розгляд заяви ТОВ «Щирецький завод залізобетонних виробів» про  затвердження проекту із землеустрою щодо передачі земельної ділянки в оренду площею 8,1413 га для обслуговування комплексу нежитлових будівельта споруд на території Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області( за межами населених пунктів).

73. Про розгляд заяви Михайлів Анни Іванівни про  затвердження проекту із землеустрою щодо передачі земельної ділянки в оренду площею 0,3421 га для обслуговування для обслуговування господарських будівель в с. Горбачі Львівського району Львівської області.

74. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТзДВ «Пустомитівське заводоуправління вапнових заводів» для обслуговування водозабору.

75. Про розгляд заяви Гуржій Тетяни Володимирівни про  затвердження проекту із землеустрою щодо передачі земельної ділянки в оренду площею 0,0909 га для обслуговування приміщення контори адмінбудинку  в

смт Щирець вул. Острівська,98 Львівського району Львівської області.

76. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду КП « Пустомитиводоканал» для обслуговування  водозабору по вул. Сагайдачного в смт Щирець  Львівського району Львівської області.

77. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,44 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Гуменецького старостинського округу Щирецької селищної ради Винярській Ользі Юріївні.

78. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,38 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради  Коцану Степану Володимировичу.

79. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,24 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради  Кузь Наталії Юріївні.

80. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,92 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського округу Щирецької селищної ради Хмурі Андрію Степановичу.

81. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Гуменецького старостинського округу  Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,1690 га та сіножатті площею 0,3515 га, Мутенко Василині Василівні.

82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 0,8976 га та сіножатті площею 0,3651 га, Маланчуку Івану Михайловичу.

83.  Про розгляд заяви ТзОВ «Петронія» щодо надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки,на яку буде поширюватись право земельного сервітуту.

84. Про затвердження Акту комісії від 19 жовтня 2021 року щодо розгляду заяви мешканки с. Попеляни Львівського району Львівської області Лозинської  Пелагії  Михайлівни.

85. Про затвердження Акту комісії від 4 жовтня 2021 року щодо розгляду заяви мешканця  с. Горбачі Львівського району Львівської області Ратушного Мирона Федоровича.

86. Про затвердження Акту комісії від 19 жовтня 2021 року щодо розгляду заяви мешканки с. Попеляни Львівського району Львівської області Варениці Наталії Іванівни.

87. Про затвердження Акту комісії від 1листопада 2021 року щодо розгляду заяви мешканки с. Черкаси  Львівського району Львівської області Уської Уляни Романівни.

88. Про затвердження Акту комісії від 19 жовтня 2021 року щодо розгляду заяви мешканця  с. Черкаси Львівського району Львівської області Уського Романа Григоровича.

89. Про затвердження Акту комісії від 9 листопада 2021 року щодо розгляду заяви мешканців  с.Лани Львівського району Львівської області Однорога Романа Івановича та Рябенко Людмили Петрівни.

90.  Про повторний розгляд клопотання Кузь Олександри Федорівни про надання дозволу  на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки  орієнтовною  площею 2 га для ведення особистого  селянського господарства.

91. Про повторний розгляд клопотання Кузь Богдана Степановича про надання дозволу  на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки  орієнтовною  площею 2 га для ведення особистого  селянського господарства.

92.  Про повторний розгляд клопотання Шпирковської Оксани Богданівни  про надання дозволу  на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки  орієнтовною  площею 2 га для ведення особистого  селянського господарства.

93. Про повторний розгляд клопотання Тибінки Надії Богданівни про надання дозволу  на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки  орієнтовною  площею 2 га для ведення особистого  селянського господарства. 

94. Про повторний розгляд клопотання Тибінки Зеновії Іванівни про надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 2 га для ведення особистого  селянського господарства.

95.  Про повторний розгляд клопотання Тибінки Ігоря Ярославовича   про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 2 га для ведення особистого  селянського господарства.

96. Про повторний розгляд клопотання Тибінки Назара Ігоровича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 2 га для ведення особистого  селянського господарства.

97. Про повторний розгляд клопотання Тибінки Олени Іванівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 2 га для ведення особистого  селянського  господарства.

98. Різне.Про прийняття багаторічних насаджень у комунальну власність Щирецької селищної ради.839


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь