Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 21 жовтня  2021 року

Дата: 24.11.2021 09:00
Кількість переглядів: 619

Порядок денний 21 жовтня  2021 року

 

1. Про затвердження «Програми пожежної та техногенної безпеки Щирецької селищної ради направленої на забезпечення функціонування 10 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС у Львівській області на 2021 рік».

2. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (вільний залишок).

3. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (перекидка коштів).

4. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (кошти обласного бюджету на придбання навчального приладдя дітям із багатодітних малозабезпечених сімей).

5. Про надання одноразових матеріальних допомог мешканцям Щирецької ТГ.

6. Про розгляд клопотання Голови Благодійного фонду «Пам’яті Небесної Сотні» А.Павленка.

7. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад, у формі спільного фінансування (утримання) комунального закладу Пустомитівської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр».

8. Про встановлення мораторію на публічне використання російськомовного продукту в будь-яких формах до моменту повного припинення окупації території України.

9. Про затвердження Фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Щирецької  селищної ради за ІІІ квартал 2021 року.

10. Про затвердження Генерального плану с.Гуменець Львівського району Львівської області.

11. Про надання дозволу на розроблення детального плану території межах вулиць  Спортивна – С.Бандери в смт Щирець  Пустомитівського району Львівської області Скородинському Ігорю Михайловичу.

12. Про надання дозволу на розроблення детального плану території  в межах вулиці В. Івасюка в с.Лани (за межами населеного пункту) Львівського району Львівської області для зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,3378 га для ведення ОСГ під будівництво та обслуговування будівель ринкової інфраструктури Козаку Михайлу Івановичу.

13. Про надання дозволу на розроблення детального плану території  межах вулиць Л.Українки-Садова в смт Щирець Львівського району Львівської області для облаштування парку дозвілля.

14. Про розгляд листа директора департаменту архітектури та розвитку містобудування О.Василько щодо прийняття рішення про розроблення комплексного плану просторового розвитку території територіальної громади.

15. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1721 га в с.Гуменець вул. Без назви, 70 Лещишин Марії Михайлівні .

16. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0952 га в смт Щирець вул.Острівська,23 Заяць Ірині Стефанівні.

17. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1067 га в смт Щирець вул.Вербицького,17 Турковиду Роману Михайловичу.

18.  Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сороки вул. Л.Українки,26  Бондаренко Ользі Євстахіївні.

19. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0474 га в с.Дмитре вул. Без Назви,128     Фітьо-Стисло Ользі Василівні.

20. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Попеляни  вул. Без назви,41  Джиготі Ірині Стефанівні.

21. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Гуменець вул. Без назви, 108А Королю Володимиру Дмитровичу .

22. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,3378га в с. Дмитре  Мицько Стефанії Олексіївні.

23. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0420га в смт Щирець за межами населеного пункту Кропфу Ігорю Петровичу.

24. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,3100га в с. Дмитре Тимчаку Роману Івановичу.

25. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0000га в с. Дмитре Юцю Богдану Володимировичу.

26. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,2108га в с. Дмитре  Бутіль Ганні Климентіївні.

27. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва у власність площею 0,0808га в с. Горбачі за межами населеного пункту  Духновському Миколі Сергійовичу.

28. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 0,1516 га для обслуговування нежитлового приміщення в постійне користування в смт Щирець  вул.Острівська,2 Релігійній організації «Парафія Пресвятої Трійці УГКЦ в смт Щирець».

29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 0,18 га с.Дмитре Львівського району Львівської області Сороці Олегу Ігоровичу.

30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 1,0425 га смт Щирець Львівського району Львівської області Хомину Ігорю Богдановичу.

31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею 0,15 га с.Сердиця Львівського району Львівської області Жеребецькій Галині Михайлівні.

32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність орієнтовною площею  0,15 га с.Сердиця Львівського району Львівської області Яремко Стефанії Григорівні.

33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею  1,0420 га смт Щирець за межами населеного пункту Львівського району Львівської області Коту Ігорю Богдановичу.

34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,3306 га в с. Дмитре Пустомитівського району Львівської області Потюк Христині Ігорівні.

35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,99 га в с. Гуменець Пустомитівського району Львівської області Турковиду Богдану Івановичу.

36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,99 га в с. Гуменець Пустомитівського району Львівської області Турковид Марії Володимирівні.

37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва  орієнтовною площею 0,1200 га в с. Дмитре Пустомитівського району Львівської області Потюку Ігорю Богдановичу.

38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,1200 га в с. Піски Пустомитівського району Львівської області Іванченку Максиму Олеговичу.

39. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,1200 га в с. Горбачі Пустомитівського району Львівської області Яремко Марії Андріївні.

40. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  орієнтовною площею 0,08 га в с. Піски Пустомитівського району Львівської області Запотічній Любові Стефанівні.

41. Про розірвання договору оренди та передачу у власність  земельної ділянки площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Сердиця вул. Любінська,47 Костишину Андрію Степановичу.

42. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,1 га для обслуговування комплексу виробничих будівель  в оренду ТзОВ ТВК «Зодіак».

43. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,91 га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури Параньку Роману Дмитровичу, Канафоцькому Роману Романовичу.

44. Про розгляд клопотання директора ТОВ «ЗАХІДНІ АГРАРНІ ТРАДИЦІЇ» Гарасима Н.І. щодо затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на загальну площу 6,3448 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Дмитрівського старостинського округу Щирецької селищної ради.

45. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,24 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Гуменецького старостинського округу Щирецької селищної ради Турковиду Богдану  Івановичу.

46. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,97 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського округу Щирецької селищної ради Подолець Роману Васильовичу.

47. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,98 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради Антонюку Павлу Петровичу.

48. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,88 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради Моцяк Надії Богданівні.

49. Про розгляд заяви Загайського Андрія Степановича щодо виділення земельної ділянки для ведення ОСГ в смт Щирець.

50. Різне. Про розгляд звернення мешканців с. Лани Гуменецького старостинського округуПоповича Богдана та ще 44 осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь