Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 16 вересня 2021 року

Дата: 11.10.2021 08:47
Кількість переглядів: 477

Порядок денний 16 вересня   2021 року

1. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (вільний залишок)

2. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (інсулін)

3. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (МТД)

4. Про розгляд Прогнозу бюджету Щирецької селищної територіальної громади на 2022-2024 р.р.

5. Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету Щирецької селищної ради (ТГ) за І-півріччя 2021 року.

6. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (перекидка коштів).

7. Про спрямування благодійних внесків, грантів, дарунків.

8. Про надання одноразових матеріальних допомог мешканцям Щирецької ТГ.

9. Про присвоєння старостам рангів посадових осіб органу місцевого самоврядування.

10. Про затвердження Положення про порядок стажування посадових осіб місцевого самоврядування Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області.

11. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування  Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області.

12. Про внесення змін  в рішення Щирецької селищної ради від 08 квітня 2021 року № 280 (внесення змін в структуру).

13. Про розгляд листа від 13 вересня 2021 року №266 голови Львівської  територіальної організації політичної Партії «Європейська Солідарність» Синютки О.М.

14. Про розгляд листа від 14 вересня 2021 року №287 голови Львівської  територіальної організації політичної Партії «Європейська Солідарність» Синютки О.М.

15. Про розгляд листа голови Всеукраїнської асоціації громад М.Фурсенка.

16. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Горбачі вул.Без назви,152 а  Юрасу Зеновію Михайловичу.

17. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0759 га в с.Черкаси вул.Без назви,19  Кордюк Катерині Федорівні.

18. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2110 га в с.Лани вул.Гарапина В.,14  Мизі Ніні Леонідівні.

19. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця вул.М.Кураха,82  Заваринській Ганні Василівні.

20. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Дмитре вул.Без назви,295  Бояновському Миколі Степановичу.

21. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Піски вул.Без назви,132а  Козяру Геннадію Володимировичу.

22. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Лани вул.Шевченка,268  Верхоляку Ярославу Івановичу.

23. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2490 га в с.Соколівка вул.Грушевського,8  Коляді Євгенії Григорівні.

24. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних,підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості та передачу в оренду земельної ділянки площею 1,1000 га в смт Щирець вул.Вишнева,29 ТзОВ «АМА КОМПОЗІТЕС УКРАЇНА» .

25. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,0822 га в с.Попеляни, Кузь Марії Іванівні.

26. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,0756 га в смт Щирець  вул. імені Б.Ільківа Леськіву Мирославу Васильовичу.

27. Про розгляд клопотання Дмитришин Марти Юріївни .

28. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,1500 га в с.Дмитре Паранчук Наталії Василівні.

29. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,1400 га в с.Сердиця Заваринській Ганні Василівні.

30. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,2200 га в с.Дмитре Михальському Василю Богдановичу.

31. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,2100 га в с.Піски Сташків Марії Михайлівні.

32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,05 га в с.Дмитре Фітьо-Стислі Ользі Василівні.

33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,12 га в с.Дмитре Сороці Марії Федорівні.

34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,30 га в с.Сороки Бондаренко Ользі Євстахіївні.

35. Про надання дозволу на розроблення детального плану території в межах вул.Проектована,1- Проектована,2 в с.Лани з метою зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,8973 га для ведення ОСГ під будівництво та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд Томчишину Володимиру Ярославовичу .

36.  Про надання дозволу на затвердження детального плану території в межах вул.Адермаха-Загородки в смт Щирець Бойчаку Олександру Анатолійовичу.

37.  Про надання дозволу на розроблення технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки для обслуговування комплексу нежитлових будівель та споруд площею 8,1413 га ТзОВ «Щирецький завод залізобетонних виробів».

38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,38 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Звір Наталії Зеновіївні на території Щирецької селищної ради.

39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Гуменецького старостинського округу Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,6623 га та сіножатті площею 0,3067 га, Король Дануті-Христині Миколаївні.

40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 0,9449 га та сіножатті площею 0,3510 га, Шилич Ірині Михайлівні.

41. Про розгляд заяви жительки смт Щирець вул.Сагайдачного,57 Подоби Марії Миколаївни та жителя м.Львів вул.Чупринки,115/4 Онишківа Назара Романовича щодо відміни рішення сесії Щирецької селищної ради №579 від 29 липня 2021 року.

42.  Про розгляд заяви жительки с.Горбачі,28а Голубко Ірини Михайлівни щодо виділення земельної ділянки для ведення ОСГ.

43. Про розгляд листа МПП «Килина» щодо розірвання договору суборенди земельної ділянки в смт Щирець вул.Острівська,195 .

44. Про розгляд листа директора КНП «Пустомитівська ЦРЛ» І.М.Лабая

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь