Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 18 серпня 2021 року

Дата: 19.09.2021 20:36
Кількість переглядів: 666

Порядок денний 18 серпня   2021 року

1. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (обласні кошти:Черкаси НД, ЩМШ).

2. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (Резервний фонд).

3. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (обласні кошти: НУШ).

4. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік .

5. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (МТД, обласний бюджет).

6. Про внесення змін у рішення №2031 від 05 червня 2020 року «Про затвердження Положення про тендерний комітет Щирецької селищної ради та затвердження складу тендерного комітету.

7. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік.

8. Про внесення змін в рішення Щирецької селищної ради  від 29.07.2021року № 518 «Про намір передати в оренду без проведення аукціону нерухоме майно комунальної власності Щирецької селищної ради КНП Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

9. Про надання одноразових матеріальних допомог мешканцям Щирецької ТГ.

10. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо ведення в штатний розпис ЗДО№2 смт Щирець1 ставки асистента вчителя .

11. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо затвердження списків молодших груп ЗДО на 2021-2022 роки.

12. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо затвердження передавальних актів Дмитрівської ЗОШ І-ІІ ступенів Щирецької селищної ради Пустомитівського району Львівської області, Соколівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Щирецької селищної ради Пустомитівського району Львівської області, Сердицького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня-дошкільний навчальний заклад» Щирецької селищної ради Пустомитівського району Львівської області, Ланівської ЗОШ І ступеня Щирецької селищної ради Пустомитівського району Львівської області, Попелянської ЗОШ І ступеня Щирецької селищної ради Пустомитівського району Львівської області до правонаступника - ОЗ Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів Щирецької селищної ради Пустомитівського району Львівської області.

13. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо перейменування Опорного закладу Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Героя України  Богдана Ільківа на  «Щирецький ліцей імені Героя України Богдана Ільківа» Щирецької селищної ради  Львіської області.

14.  Про надання дозволу ТзОВ «Вектор Захід Плюс» на викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,66 га в смт Щирець по вул. Стуса-Лепкого, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури кадастровий номер 4623655500:01:004:0337, включити її в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу та надати дозвіл на виготовлення звіту про експертно-грошову оцінку.

15. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) з метою передачі земельної ділянки площею 1,1 га в оренду для розміщення та експлуатації основних,підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в смт Щирець вул.Вишнева,29 ТзОВ «АМА КОМПОЗІТЕС УКРАЇНА».

16. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,1414 га в с.Сердиця вул.М.Кураха,3  Радевич Галині Михайлівні.

17. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,0777 га в смт Щирець  вул.Острівська,34 Шарамовій Любові Володимирівні.

18. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,5500 га в с.Дмитре Бобиляк Галині Степанівні.

19. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,3600 га в с.Дмитре Бобиляку Михайлу Івановичу.

20. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,6200 га в с.Дмитре Бобиляку Івану Михайловичу.

21. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0000 га в с.Дмитре Гуралю Юрію Богдановичу.

22. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,0845 га в с.Яструбків Запотічній Надії Михайлівні.

23. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Горбачі, вул.Без Назви,73 Заганячу Василю Івановичу.

24. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування будівель складу в оренду площею 0,5400 га в смт Щирець вул.Вишнева,23-А Голові ФГ «Яремко» Пургіну Олексію Валерійовичу.

25. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури,та включити в перелік земельних ділянок,що підлягають продажу на земельних торгах у формі аукціону площею 1,4900 га в смт Щирець вул.Вишнева .

26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 1,0 га в с.Дмитре Гавриленку Сергію Івановичу.

27.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд орієнтовною площею 0,2500 га в с.Піски Шуткіній Ользі Володимирівні.

28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд орієнтовною площею 0,1500 га в с.Піски квартал забудови «Миколаївський» №9 Буденкевичу Андрію Степановичу.

29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,1200 га в с.Піски Шуткіній Ользі Володимирівні.

30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва і обслуговування, вартової будівлі Щирецької селищної ради орієнтовною площею 0,10 га в смт Щирець вул.Зелена, 3-А.

31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі орієнтовною площею 0,0250 га в смт Щирець вул.Грушевського,1а  Ховалко Ірині Олексіївні .

32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування об’єкта нежитлової нерухомості орієнтовною площею 0,05 га в смт Щирець вул.Чорновола,1-А Спатарю Анатолію Володимировичу .

33. Про надання дозволу на затвердження детального плану території в межах пл.Ринок,24  в смт Щирець Іленьківу Степану Михайловичу.

34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  орієнтовною площею 0,0297 га в смт Щирець пл.Ринок,24 Іленьківу Степану Михайловичу.

35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,38 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Курилас Любові Володимирівні на території Щирецької селищної ради.

36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,64 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Мутенко Василині Василівні на території Гуменецького старостинського округу Щирецької селищної ради.

37. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,84 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Запотічній Надії Михайлівні на території Соколівського старостинського округу  Щирецької селищної ради.

38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу (об’єднання)  земельної ділянки  площею 15,7481га для ведення ОСГ Трушу Володимиру Івановичу.

39.  Про розгляд заяви жителя с.Піски Буденкевичу Андрію Степановичу щодо виділення земельної ділянки для ведення ОСГ в с.Піски.

40.  Про надання дозволу на розроблення детального плану території в межах вул.Ст.Бандери в с.Сердиця Філюсь Наталії Володимирівні .

41. Про надання дозволу на розроблення детального плану території в межах вул.Грушевського,7,7-А,7-Б в с.Соколівка  Лаврик Юлії Іванівні .

42. Про розірвання договору оренди земельної ділянки від  29.12.2016 року та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1500 га в с.Сердиця вул.Любінська,11 Богуцькому Ігорю Мечиславовичу.

43. Про розірвання договору оренди земельної ділянки від  31.08.2016 року та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0770 га в смт Щирець вул.Клима,53 Коваліско Марії Петрівні.

44. Про надання дозволу на затвердження Акту комісії щодо розгляду заяви жительки смт Щирець вул.Чорновола,8 Кріль Марії Петрівни.

45. Про надання дозволу на затвердження ПКД «Капітальний ремонт фасаду будівлі Народного дому села Черкаси Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області.».

46. Різне. Про створення групи продовженого дня в Щирецькому ліцеї імені Героя України Богдана Ільківа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь