Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

ЗУСТРІЧ З ГОЛОВОЮ ОБЛАСНОЇ РАДИ ІРИНОЮ ГРИМАК

Дата: 17.09.2021 11:07
Кількість переглядів: 1269

13 вересня 2021 року в межах робочого візиту делегації партнерського міста Ґуденсберґа  відбулася зустріч з головою Львівської обласної ради Іриною Гримак.

Фото без опису

Учасниками діалогу були – німецькі партнери на чолі з бурґомістром Франком Бьорнером, працівники Щирецької селищної ради під керівництвом голови Олега Василишина, Наталія Галецька, голова постійної комісії з питань євроінтеграції, міжнародного та міжрегіонального співробітництва та Тарас Чолій, перший заступник голови постійної комісії з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу.

Розглянуто питання усіх напрямків співпраці  Щирця та Ґуденсберґа, обговорено перспективні плани спільних екологічних проектів щодо будівництва сучасних очисних споруд у Щирці. Олег Василишин подякував Ірині Гримак за активну підтримку та співучасть у реалізації міжнародних проектів і  вирішенні питань співробітництва.

Голова обласної ради запевнила гостей, що Львівська обласна рада готова до подальшої активної співпраці, зокрема, щодо реалізації проектів водопостачання та водовідведення громад, у яких буде використано досвід німецьких колег щодо поводження з надлишковим каналізаційним мулом.

На завершення Франк Бьорнер запросив Ірину Гримак до міста Ґуденсберґа для ознайомлення з системою місцевих очисних споруд.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь