Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 29 липня 2021 року

Дата: 28.08.2021 09:35
Кількість переглядів: 753

Порядок денний : 29 липня  2021 року

1. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (перекидка).

2. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (вільний залишок)

3. Про спрямування благодійних внесків, грантів, дарунків.

4. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки КНП «АМБУЛАТОРІЯ ЗАГАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ» Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області.

5. Про внесення змін до Цільової Програми розвитку Комунального підприємства «Пустомитиводоканал» на 2021 рік

6. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік (НУШ співфінансування)

7. Про співфінансування проєкту який буде реалізовуватись в рамках Програми проведення обласного конкурсу проєктів  місцевих ініціатив у Львівській області у 2021 році на території Щирецької селищної ради (Черкаси НД співфінансування).

8. Про створення робочої групи з питань детінізації економіки Щирецької селищної ради.

9. Про передачу майна з балансу Щирецької селищної ради на баланс відділу освіти та відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики .

10. Про надання одноразових матеріальних допомог мешканцям Щирецької ТГ.

11. Про намір передати в оренду без проведення аукціону нерухоме майно комунальної власності Щирецької селищної ради  КНП Пустомитівської районної ради «Пустомитівська центральна районна лікарня».

12. Про намір передати в оренду без  проведення аукціону нерухоме майно  комунальної власності Щирецької селищної ради КНП Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

13. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо перейменування Горбачівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів дошкільний навчальний заклад» Щирецької селищної ради у Горбачівську гімназію Щирецької селищної ради.

14. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо перейменування Щирецької загальноосвітньої школи №2 І-ІІІ ступенів Щирецької селищної ради в Щирецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Щирецької селищної ради.

15. Про розгляд листа директора КНП «АЗПСМ» Чаплинського В.А. щодо затвердження статуту в новій редакції.

16. Про розгляд звернення ГО «За демократичне виборче право» (ДВП) М.Горбачова.

17. Про надання дозволу на затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Реконструкція лінії 0,22 кВ від КТП-389 (монтаж лінії вуличного освітлення) в с.Лани Львівського району Львівської області.

18. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Дмитре вул.Без назви,34 а  Федишин Марії Степанівні.

19. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,2100 га в с.Горбачі вул.Без назви,121  Івасько Галині Ігорівні.

20. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець вул.Загородки,56  Роговській Олені Андріївні.

21. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,2367 га в с.Никонковичі вул.Шевченка,9 Гавриху Дмитру Володимировичу.

22. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Дмитре вул.Без назви,124  Ільків Ірині Ігорівні.

23. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,1189 га в смт Щирець вул.Ст.Бандери,22  Захарко Розалії Іванівні.

24. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець вул.Грушевського,50 Микитці Степану Михайловичу.

25. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2284 га в с.Гуменець вул.Без назви,67 Еляшевському Роману Володимировичу.

26. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Никонковичі вул.Шевченка,31  Бобеляк Ганні Степанівні.

27. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,1068 га в с.Горбачі вул.Без назви,32 а  Яремко Марії Андріївні.

28. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,2331 га в с.Никонковичі вул.Соняшна,22 Шевчуку Юрію Романовичу.

29. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,1422 га в с.Піски,202 Пасічник Ользі Іванівні.

30. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,0675 га в с.Никонковичі вул.Шевченка,66  Ягодинському Юрію Володимировичу.

31. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Дмитре вул.Без назви,161  Паранчук Наталії Василівні.

32. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0100 га в смт Щирець вул.Ст.Бандери,1 Магльованому Олегу Анатолійовичу.

33. Про розгляд заяви директора Горбачівського НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів-Дошкільний навчальний заклад «Щирецької селищної ради Пустомитівського району Львівської області Ващишина А.Т. про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати у постійне користування Горбачівському НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів-Дошкільний навчальний заклад «Щирецької селищної ради Пустомитівського району Львівської області земельну ділянку площею 1,21 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в с.Горбачі.

34. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на неї на земельних торгах у формі аукціону для будівництва торгово-офісного центру та включити в перелік земельних ділянок що підлягають продажу на земельних торгах у формі аукціону площею 0,4100 га в смт Щирець по вул.Острівській.

35. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на неї на земельних торгах у формі аукціону для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0300 га в смт Щирець.

36. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0500 га в смт Щирець вул.Фізкультурна Івасюк Галині Володимирівні.

37. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,1000 га в с.Попеляни Тибінці Ігорю Васильовичу.

38. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,4535 га в с.Сердиця вул.Ст.Бандери  Руснак Марії Степанівні.

39. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,1029 га в с.Черкаси  Явному Роману Зеновійовичу.

40. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,5800 га в с.Сороки Куліш Марії Степанівні.

41. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,1728 га в с.Никонковичі Ягодинському Юрію Володимировичу.

42. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,1200 га в с.Сороки Мойсеїв Мирославі Степанівні.

43. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,1200 га в с.Сороки Харатону Ігорю Степановичу.

44. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,3878 га в с.Попеляни Бутілю Роману Ярославовичу.

45. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, площею 0,0832 га для ведення індивідуального садівництва в с.Горбачі Мартиненку Леоніду Петровичу.

46. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати в оренду земельну ділянку для обслуговування будівель станції технічного обслуговування автомобілів ,яка розташована в смт Щирець вул.Вишнева,29 е Голдуну Івану Романовичу та Скочиляс Ганні Григорівні.

47. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 0,2000 га в смт Щирець вул.Острівська,124 Бражнюку Михайлу Васильовичу.

48. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування телятника площею 4,5000 га в с.Сороки вул. Шевченка,44 Бокалу Дмитру-Андрію Володимировичу.

49. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати в оренду земельну ділянку площею 0,0160 га для обслуговування нежитлового приміщення магазину для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в смт Щирець вул.Княжа,5 Б Макаровій  Дарії Іллівні.

50. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати в оренду земельну ділянку площею 3,5000 га для обслуговування тваринницького приміщення в с.Яструбків вул.Шевченка,2 Журомському Юрію Івановичу.

51. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,2500 га в с.Соколівка Змислій Любові Степанівні.  

52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,3516 га в с.Дмитре Мицько Стефанії Олексіївні. 

53.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,04 га в смт Щирець вул.900-річчя Щирця Лісник Степанії Петрівні.

54.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,3100 га в с.Дмитре Герасимович Ганні Федорівні.

55. Про повторний розгляд клопотання Смолинської А.Б.  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець   в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу .

56. Про повторний розгляд клопотання Смолинського М.Б. щодо надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га  для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець   в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу.

57. Про повторний розгляд клопотання Смолинського Б.С., який діє в інтересах  Смолинського П.Б. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу.

58. Про повторний  розгляд клопотання Смолинського Б.С., який діє в інтересах  Смолинської Дарини Богданівни  щодо надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га  для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець  в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу.

59. Про повторний розгляд  клопотання Смолинського Б.С., який діє в інтересах  Смолинського Б.Б. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га  для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець   в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу.

60. Про повторний  розгляд клопотання Смолинського Б.С., який діє в інтересах  Смолинського Даниїла Богдановича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу.

61. Про повторний розгляд клопотання Смолинського Б.С., який діє в інтересах  Смолинського Й.Б. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу.

62. Про повторний розгляд  клопотання Смолинського Р.Б. щодо надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу.

63. Про розгляд заяви жителя смт Щирець вул.Острівська.15 Грушовця Сергія Ігоровича щодо виділення земельної ділянки для ведення ОСГ на території Щирецької селищної ради.

64. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) з метою передачі земельної ділянки площею 1,1 га в оренду для розміщення та експлуатації основних,підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в смт Щирець вул.Вишнева,29 Язону Марату В’ячеславовичу.

65. Про розірвання договору оренди земельної ділянки від 29.12.2017 року та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0798 га в смт Щирець вул. О.Клима,44 Панцеру Івану Івановичу.

66. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1200 га для ведення індивідуального садівництва в с.Горбачі Віблому Мирославу Івановичу.

67. Про розгляд заяви жителя смт Щирець вул.Острівська,15 Грушовця Сергія Ігоровича щодо виділення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в с.Горбачі.

68. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1119 га для ведення індивідуального садівництва в с.Черкаси Потюк Наталії Богданівні.

69. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1119 га для ведення індивідуального садівництва в с.Черкаси Матчак Олександрі Степанівні.

70. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1119 га для ведення індивідуального садівництва в с.Черкаси Кадик Оксані Богданівні.

71. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,60 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Дрізд Ярославі Ярославівні на території Щирецької селищної ради.

72. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,44 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Панчишину Василю Антоновичу на території Щирецької селищної ради Гуменецького  старостинського округу.

73. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,54 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Король Дануті-Христині Миколаївні на території Щирецької селищної ради Гуменецького  старостинського округу.

74. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,84 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Хим”як Марії Зеновіївні на території Щирецької селищної ради Соколівського старостинського округу.

75. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,86 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Стецурі Михайлу Володимировичу на території Щирецької селищної ради Соколівського старостинського округу.

76. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,28 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Маланчуку  Івану Михайловичу на території Щирецької селищної ради.

77. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,48 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Вовк Мирославі Івановичі на території Щирецької селищної ради Гуменецького  старостинського округу.

78. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,48 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Коваліско Ориславі Іванівні на території Щирецької селищної ради Гуменецького  старостинського округу.

79. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,9650 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Мазурику Зіновію Володимировичу на території Щирецької селищної ради.

80. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,9650 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Зелінській Ірині Володимирівні на території Щирецької селищної ради.

81. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу (об’єднання) земельної ділянки площею 93,5137 га  Подобі Марії Миколаївні та Онишківу Назару Романовичу.

82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради щодо  передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,4443 га та сіножатті площею 0,3501 га, Вовк Руслані Андріївні.

83. Про  розгляд   заяви Пташника  Стефана Михайловича щодо  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради Дмитрівському старостинського округу щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,4716 га та сіножатті площею 0,3015 га.

84. Про розгляд заяви  Віблого Мирослава Івановича.

85. Про затвердження Акту комісії щодо розгляду заяви жительки смт Щирець вул.Шашкевича,5 Бондар Ліди Степанівни.

86. Про затвердження Акту комісії щодо розгляду заяв жителів с.Лани  Олійник Соломії Андріївни та Мартиненко Ольги Григорівни.

87. Про затвердження Акту комісії щодо розгляду заяви старости с.Піски  Паук Л.М.

88. Про надання дозволу на розроблення детального плану території в межах вул.Грушевського,50Чорновола в смт Щирець Микитці Степану Михайловичу.

89. Про надання дозволу на затвердження детального плану території в межах с.Піски,кв.К1 Полянській Ользі Володимирівні.

90. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,25 га в с.Піски Полянській Ользі Володимирівні.

91. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,15 га в с.Піски Дороті Ользі Володимирівні.

92. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,15 га в с.Піски Кузю Ігорю Богдановичу.

93. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,15 га в с.Піски Кузь Наталії Миронівні.

94. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,20 га в с.Піски Сташківу Олегу Володимировичу.

95. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,22 га в с.Піски Сташків Оксані Михайлівні.

96. Про надання дозволу на затвердження детального плану території в межах вулиць П.Адермаха-Княжа в смт Щирець Микитіву О.М., Фітю В.І., Костик Н.В., Ленець В.В., Сех Н.В., Рибаку І.Б., Молдавану О.К.

97. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0041 га в смт Щирець вул.Княжа,1Д Костик Наталії Василівні.

98. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0047 га в смт Щирець вул.Княжа,1Г Микитіву О.М.

99. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону площею 0,0111 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в смт Щирець вул.Княжа, ділянка №2 .

100. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону площею 0,0028 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в смт Щирець вул.Княжа, ділянка №3 .

101. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону площею 0,0034 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в смт Щирець вул.Княжа, ділянка №4 .

102. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону площею 0,0037 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в смт Щирець вул.Княжа, ділянка №5 .

103. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону площею 0,0026 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в смт Щирець вул.Княжа, ділянка №6 .

104. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону площею 0,0026 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в смт Щирець вул.Княжа, ділянка №7 .

105. Про розгляд листа директора ТОВ «Західні Аграрні Традиції» Гарасима Н.І. щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості),власники яких померли площею 117,4527 га для ведення товарного сільськогосподарського призначення на території Дмитрівського старостинського округу.

106. Різне. Про затвердження Акту комісії на виконання рішення виконкому Щирецької селищної ради  від 28.07.2021 року №151.

107. Різне.Про затвердження Фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Щирецької  селищної ради за ІІ квартал 2021 року.

108. Різне. Про розгляд  заяви голови депутатської фракції  ВО  «Батьківщина» І. Дуфанця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь