Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Німецько-український проект KEPOL – підвищення енергоефективності будівель

Дата: 30.07.2021 10:53
Кількість переглядів: 1023

Програма перебування німецької делегації з партнерського міста Ґуденсберга (23.07-26.07.2021) у Щирецькій громаді була насиченою та інтенсивною. Співпраця між двома громадами розвивається, проекти втілюються у життя. Проте, окрім попередньо згаданих програм, що зараз реалізуються, складаємо плани на майбутнє.

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису

26 липня 2021 року гості відвідали Опорний заклад Щирецька загальноосвітня школа №1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа (ОЗ Щирецька ЗОШ№1). Учасники зустрічі - представники магістрату міста Ґуденсберга  д-р Ебергардт Кеттліц, Юрґен Гемпелєр,  Денис Цалюк,  голова селищної ради Олег Василишин, експерт Львівської міської ради Роман Рувінський, представники фірм-проектантів та директор школи Марія Попович обговорили проблеми та заплановані заходи щодо енергоефективності приміщення школи. Ці заходи можливо реалізувати в рамках німецької програми KEPOL (Комунальна Політика Розвитку) проекту «Муніципальні партнерства з Україною» Сервісної служби «Громади в Єдиному Світі» Engagement Global за підтримки Федерального міністерства економічного розвитку та співробітництва (BMZ).

Олег Василишин доповів про виконані заходи, зокрема минулого року  було проведено енергоаудит  будівлі. Енергетичний сертифікат та рекомендаційний звіт з енергетичної сертифікації будівлі будуть основою для виготовлення проектно-кошторисної документації.

Директор школи Марія Попович повідомила про заміну частини трубопроводу водопостачання та про необхідні кроки для здійснення проекту.

На засіданні було обговорено можливості використання інструментів проекту для покращення показників енергозбереження ОЗ Щирецька ЗОШ№1

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь