Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

ДОЛАЄМО КОРОНАВІРУС РАЗОМ

Дата: 29.07.2021 11:44
Кількість переглядів: 1190

З вересня 2020 року триває українсько-німецький муніципальний проект «Корона Солідарпакет» KCS-017-Gudensberg-2020 в рамках проекту «Муніципальні партнерства з Україною» та пропозицій Сервісної служби «Міста в Єдиному Світі» ТОВ Engagement Global та за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку. 

Фото без опису

У суботу, 24 липня 2021 року, під час робочого візиту німецьких колег з партнерського міста Ґуденсберґа  було проведено зустріч з медичним персоналом КНП «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Щирецької селищної ради, яка у рамках проекту отримала  від німецьких партнерів аппарат УЗД, кисневі концентратори, кисневі маски для концентраторів, пікфлуометри, пульсоксиметри, бактерицидні лампи, дезинфекційні стійки, електрокардіографи, захисний одяг для медичних працівників та ін. Отримані згідно з проектом медичні засоби, техніка та препарати допомагають боротися із коронавірусом.

        Учасники зустрічі - представники маґістрату Ґуденсберга  д-р Ебергардт Кеттліц, Юрґен Гемпелєр,  Денис Цалюк,  координаторка  проекту «Муніципальні партнерства з Україною» Сервісної служби «Громади в Єдиному Світі» Engagement Global Ірина Іваськевич, голова селищної ради Олег Василишин обговорили з медиками чергові кроки для завершення проекту та можливості подальшої співпраці.

         Володимир Чаплинський, директор амбулаторії,  подякував німецьким гостям за надану допомогу у подоланні коронавірусної інфекції.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь