Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 11 травня 2021 року

Дата: 16.06.2021 11:51
Кількість переглядів: 562

Порядок денний : 11 травня  2021 року

1. Про внесення змін до рішення сесії від 23 грудня 2020 року №35 «Про бюджет Щирецької селищної територіальної громади на 2021 рік»

2. Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету Щирецької селищної ради (ТГ) за І-квартал 2021 року.

3. Про співфінансування проектів які будуть реалізовуватись в рамках Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив  у Львівській області у 2021 році на території Щирецької селищної ради.

4. Про співфінансування проектів регіонального розвитку, які будуть реалізовуватисьу 2021 році в рамках комплексної програми регіонального розвитку Львівщинина 2021-2025 роки.

5. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2021 рік .

6. Про спрямування іншої субвенції з місцевого бюджету.

7. Про спрямування благодійних внесків,грантів,дарунків.

8. Про спрямування іншої субвенції з місцевого бюджету.

9. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо затвердження Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника комунального закладу  ЗСО Щирецької селищної ради.

10. Про надання одноразових матеріальних допомог мешканцям Щирецької ТГ.

11. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад з Пустомитівською міською радою, в особі міського голови О.Серняка, у формі спільного фінансування (утримання) Комунального закладу Пустомитівської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр»;

12. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад з Пустомитівською міською радою, в особі міського голови О.Серняка, у формі спільного фінансування (утримання) КНП Пустомитівської районної ради «Пустомитіваська центральна районна лікарня».

13. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо створення та затвердження складу конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів Щирецької селищної ради.

14. Про створення  Дмитрівської філії Опорного закладу Щирецької  загальноосвітньої школи №1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа Щирецької селищної ради Пустомитівського району Львівської області»

15. Про створення  Ланівської філії Опорного закладу Щирецької  загальноосвітньої школи №1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа Щирецької селищної ради Пустомитівського району Львівської області.

16. Про створення  Соколівської філії Опорного закладу Щирецької загальноосвітньої школи №1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа Щирецької селищної ради Пустомитівського району Львівської області.

17. Про створення  Сердицької філії  Опорного закладу Щирецької  загальноосвітньої школи №1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа Щирецької селищної ради Пустомитівського району Львівської області

18. Про створення  Попелянської філії Опорного закладу Щирецької  загальноосвітньої школи №1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа Щирецької селищної ради Пустомитівського району Львівської області.

19. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо перейменування Опорного закладу Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа.

20. Про розгляд листа директора КНП «АЗПСМ» Чаплинського В.А. щодо затвердження Звіту про виконання Фінансового плану за І квартал 2021 року КНП «АЗПСМ» Щирецької селищної ради.

21. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для продажу права оренди земельної ділянки на неї земельних торгах у формі аукціону для ведення товарного сільського господарського виробництва площею 40,0207 га на території Щирецької селищної ради в с.Горбачі за  межами населеного пункту.

22. Про надання дозволу на розроблення розділу СЕО у складі генерального плану с.Гуменець.

23. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця вул. Ст.Бандери,29 Кагуй Ганні Йосипівні та Оленчук Людмилі Михайлівні.

24. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  спільну  сумісну власність земельної ділянки площею 0,0910 га в смт Щирець вул. О.Куриласа,7 Кунець Ользі Максимівні, Кунцю Миколі Мирославовичу та Ковбак Василині Мирославівні.

25. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Горбачі Кардашу Мирославу Івановичу.

26. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Лани вул.Шевченка,280 Костів Наталії Григорівні.

27. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0000 га в с.Дмитре Дмитруку Ігорю Мироновичу.

28. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,1483 га в с.Дмитре Маруняк Ганні Дмитрівні.

29. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,3000 га в с.Піски Дмитрах Оксані Володимирівні.

30. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,0571 га в смт Щирець вул.О.Клима  Курилець Тетяні Іванівні.

31. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0420 га в смт Щирець Леху Володимиру Богдановичу.

32. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва у власність площею 0,0800 га в с.Горбачі Проценку Назарію Сергійовичу.

33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,08 га в смт Щирець вул.Озерна земельна ділянка№61 Гельмасу Володимиру Романовичу.

34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,0526 га в с.Лани  Костів Наталії Григорівні.  

35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,1400 га в с.Сердиця вул.М.Кураха,82 Заваринській Ганні Василівні.  

36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,1500 га в с.Сердиця вул.Лісова, Коцану Степану Володимировичу.

37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,4511 га в с.Черкаси Потюк Наталії Богданівні.

38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,2635 га в с.Черкаси Кадик Оксані Богданівні.

39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,16795       га в с.Черкаси Кадик Оксані Богданівні.

40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,15 га в с.Яструбків Марко Галині Мирославівні.

41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Кузь Олександрі Федорівні.

42. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Кузю Богдану Степановичу.

43. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Тибінці Андрію Ігоровичу.

44. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Шпирковській Оксані Богданівні.

45. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Тибінці Надії Богданівні.

46. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Тибінці Зеновії Іванівні.

47. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Тибінці Ігорю Ярославовичу.

48. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Тибінці Назару Ігоровичу.

49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Тибінці Олені Іванівні.

50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Данилко Ользі Іванівні.

51. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Данилко Олегу Юрійовичу.

52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Данилко Ользі Юріївні.

53. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Данилко Вікторії Юріївні.

54. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Данилко Оксані Василівні.

55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Данилко Юрію Степановичу.

56. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Данилко Богдану Орестовичу.

57. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Данилко Наталії Михайлівні.

58. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Данилко Степану Орестовичу.

59. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Данилко Оресту Степановичу.

60. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в смт Щирець Данилко Марті Орестівні.

61. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0000 га в с.Сердиця Маєвському Назару Богдановичу.

62. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,08 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Шилич Ірині Михайлівні  на території Щирецької селищної ради.

63. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 9,98 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Боднар Галині Євгенівні на території  Соколівського старостинського округу Щирецької селищної ради.

64. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельних ділянок на земельну ділянку площею 9,2908 га розташована на території с.Соколівка за межами населеного пункту Соколівського стапостинського округу Мочураду Степану Михайловичу.

65. Про розгляд заяви Міщука Олександра Вікторовича.

66. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,15 га в с.Сердиця вул.Любінська,43 Міщуку Віктору Васильовичу.

67. Про розгляд заяви Бражника Богдана Володимировича щодо виділення земельної ділянки для ведення ОСГ  в смт Щирець.

68.  Про розгляд заяви Віблого Олега Романовича щодо виділення земельних  ділянок для ведення  садівництва та для ведення  ОСГ.

69. Про розгляд  заяви Леськіва Мирослава Васильовичапро надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею0.67 га для ведення ОСГ в с. Гуменець

70. Про розгляд листа директора КНП Пустомитівської районної ради «Пустомитівська центральна районна лікарня» І.М.Лабая.

71. Про затвердження акту комісії щодо розгляду звернення жителів. Соколівка від21 квітня 2021 року.

72. Про розгляд заяви директора ТзОВ «Петронія» Шумицького Ю.О. щодо  затвердження детального плану території в смт Щирець площею 0,3100 га .

73. Про розгляд заяви директора  ТзОВ «Петронія»  Шумицького Ю.О. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зі зміною цільового призначення із земель для розміщення та експлуатації основних,підсобних призначення земельної ділянки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь