Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 16 червня 2021 року

Дата: 18.07.2021 20:11
Кількість переглядів: 804

Порядок денний : 16 червня  2021 року

1. Про внесення змін до бюджету Щирецької селищної територіальної громади на 2021 рік.

2. Про внесення змін до бюджету Щирецької селищної територіальної громади на 2021 рік.

3. Про внесення змін в рішення сесії від 23 грудня 2020 року «Про затвердження місцевих програм».

4. Про виділення коштів з резервного фонду селищного бюджету Щирецької селищної територіальної громади на 2021 рік».

5. Про спрямування благодійних внесків,грантів,дарунків.

6. Про внесення змін до бюджету Щирецької селищної територіальної громади на 2021 рік.

7. Про внесення зін до бюджету Щирецької селищної територіальної грмади на 2021 рік.

8. Про надання одноразових матеріальних допомог мешканцям Щирецької ТГ.

9. Про прийняття майна із комунальної власності Пустомитівської міської ради у комунальну власність територіальної громади Щирецької селищної ради та затвердження акту приймання-передачі майна.

10. Про внесення доповнень  в Перелік  першого та другого типу об’єктів, оренди комунальної власності Щирецької селищної ради..

11. Про намір передати в оренду КНП Пустомитівської районної ради «Пустомитівська центральна районна лікарня»  приміщення.

12. Про намір передати в оренду КНП Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» окремі приміщення.

13. Про внесення змін і доповнень до контракту з керівником комунального закладу охорони здоров’я.

14. Про створення  медичних пунктів  тимчасового базування на базі ФАПів.

15. Про затвердження Положення про уповноважену особу в Щирецькій селищній раді та призначення уповноваженої особи з питань організації та проведення спрощених/  допорогових закупівель.

16. Про затвердження Положення про юридичний відділ та ведення кадрової роботи Щирецької селищної ради (нова редакція).

17. Про визначення головними розпорядниками бюджетних коштів окремих структурних підрозділів Щирецької селищної ради .

18. Про затвердження розпорядження голови Щирецької селищної ради від 21 травня 2021 року № 40-к.  «Про тимчасове покладання виконання обов’язків».

19. Про створення комунальної установи «Централізована бухгалтерія закладів освіти та культури Щирецької селищної ради та затвердження її Статуту.

20. Про затвердження Положення про відділ соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародної співпраці Щирецької селищної ради.

21. Про затвердження Положення про відділ земельних ресурсів Щирецької селищної ради (нова редакція).

22. Про затвердження Положення про загальний відділ Щирецької селищної ради (нова редакція).

23. Про затвердження Положення про службу у справах дітей Щирецької селищної ради (нова редакція).

24. Про затвердження Положення про відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики Щирецької селищної ради (нова редакція).

25. Про затвердження Положення про відділ освіти Щирецької селищної ради (нова редакція).

26. Про затвердження Положення про відділ соціального захисту населення Щирецької селищної ради.

27. Про встановлення місцевих податків та зборів на 2022рік.

28. Про розгляд листа начальника відділу освіти Терещука А.В. щодо внесення в штатний розпис Опорного закладу Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа І ставку асистента вчителя додатково з 01 вересня 2021 року.

29. Про розгляд листа начальника відділу освіти Терещука А.В. щодо внесення в штатний розпис Опорного закладу Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа.

30. Про розгляд листа директора КНП «АЗПСМ» Щирецької селищної ради Чаплинського В.А. щодо внесення і затвердження змін до Фінансового плану  комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Щирецької селищної ради.

31. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельних ділянок площею 62,0710 га на території Щирецької селищної ради за межами населеного пункту.

32. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельних ділянок площею 10,3079 га на території Щирецької селищної ради за межами населеного пункту.

33. Про надання дозволу на розроблення детального плану території  для розташування очисних споруд в межах землекористування Львівської залізниці та ПП «Волтан» на території Щирецької селищної ради за межами населених пунктів.

34. Про надання дозволу на розроблення детального плану території в межах вул.Острівська для підготовки земельної ділянки до продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.

35. Про надання дозволу на затвердження детального плану території в межах вул.Острівська-Гайдамацька в смт Щирець .

36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,16 га для обслуговування будівлі релігійної громади «Парафія громади Пресвятої Трійці УГКЦ в смт Щирець»

37. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,06 га для обслуговування будівлі громадського призначення в смт Щирець.

38. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,06 га для встановлення пам’ятного знаку героям небесної сотні та загиблим воїнам АТО в смт Щирець.

39. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для продажу права оренди земельної ділянки на неї земельних торгах у формі аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 11,5353 га в с.Піски за межами населеного пункту.

40. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на неї на земельних торгах у формі аукціону площею 0,1800 га в смт Щирець по вул.Острівська.

41. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 0,2030 га в с.Черкаси вул. Без Назви,76 Потюк Наталії Богданівні та Кадик Оксані Богданівні.

42. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,0532 га в смт Щирець вул.Космонавтів,13А Кузяк Наталії Романівні.

43. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,0871 га в смт Щирець вул.Крушельницької,24  Лазуркевичу Володимиру Михайловичу.

44. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,2418 га в с.Лани вул.Шевченка,51  Бартошевському Михайлу Мар’яновичу.

45. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у  власність земельної ділянки площею 0,2199 га в с.Лани вул.Шевченка,59  Доманській Ємілії Мар’янівні.

46. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця Квартал К-3 Комар Любові Степанівні.

47. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця вул.М.Кураха,42 А Коваліско Ганні Михайлівні.

48. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0800 га в смт Щирець вул.Л.Українки,39 Кравціву Роману Івановичу.

49. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0900 га в смт Щирець вул.Садова,28  Ільків Ользі Богданівні.

50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,1470 га в с.Дмитре Михальській Лесі Олексіївні.  

51. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0420га в смт Щирець за межами населеного пункту Чурку Юрію Андрійовичу.

52. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,5га в с.Піски Онищаку Ярославу-Володимиру Ігоровичу.

53. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0000 га в с.Піски (за межами населеного пункту) Козловському Миколі Мирославовичу.

54. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0000 га в с.Піски (за межами населеного пункту) Буковському В’ячеславу Володимировичу.

55. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0000 га в с.Піски (за межами населеного пункту) Білодіду Олегу Петровичу.

56. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0000 га в с.Лани (за межами населеного пункту) Пухачу Дмитру Олександровичу.

57. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0400 га в с.Піски Воробець Ірині Зеновіївні.

58. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,2392 га в с.Сороки Феджорі Надії Степанівні.

59. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,6019 га в с.Сердиця вул. М.Кураха Коваліско Ганні Михайлівні.

60. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,3879 га в с.Попеляни Стельмаху Зіновію Ярославовичу.

61. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,0451 га в смт Щирець вул.900-річчя Щирця Гейник Лесі Михайлівні.

62. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування кондитерського цеху та інших виробничих приміщень площею 1,9100 га в смт Щирець вул.Вишнева,25 директору ПП «Анзідель Нео» директору Сукмановському В.Я.

63. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з ведення особистого селянського господарства на для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд площею 0,1261 га в с.Никонковичі вул.Соняшна Кулебі Роману Ігоровичу.

64. Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо поділу (об’єднання ) земельної ділянки площею 2,6073 га  в с.Піски  Бугрину Ігорю Миколайовичу та Лакшинському Зіновію Миколайовичу.

65. Про розірвання договору оренди земельної ділянки від  09.04.2019 року та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0934 га в смт Щирець вул. Садова,19  Івасюку Олегу Михайловичу.

66. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0756 га в смт Щирець вул.імені Героя України Богдана Ільківа в кварталі забудови К-6 земельна ділянка№9 Леськіву Мирославу Васильовичу.

67. Про розгляд заяви Жук Ірини Іванівни.

68. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1501 га в с.Піски земельна ділянка№4 Передарюк Ярині Ярославівні.

69. Про надання дозволу на затвердження детального плану території в межах вул.Грушевського-Чорновола в смт Щирець Назар Ользі Степанівні.

70. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,15 га в межах вул.Грушевського-Чорновола  в смт Щирець Назар Ользі Степанівні.

71. Про надання дозволу на затвердження детального плану території в межах вул.Проектована-1 в с.Попеляни Кузь Марії Іванівні.

72. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,09 га в межах вул.Проектована-1 в с.Попеляни Кузь Марії Іванівні.

73. Про надання дозволу на розроблення детального плану території в межах вул.Вербицького,21 в смт Щирець Кузю Ігорю Федоровичу.

74. Про надання дозволу на розроблення детального плану території в межах вул.Проектована,10-11 с.Горбачі Мелянику Володимиру Станіславовичу.

75. «Про внесення змін до містобудівної документації «Детальний план території для обслуговування Опорного закладу Щирецької ЗОШ №1 I-III ступенів  імені Героя України Богдана Ільківа »

76. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,64 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Гуменецького старостинського округу Щирецької селищної ради Мутенко Василині Василівні.

77. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,25 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради Сосновській Мирославі Степанівні.

78. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського окрузі Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 0,7089 га та сіножатті площею 0,2164 га, Круку Роману Володимировичу.

79. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського окрузі Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 0,7089 га та сіножатті площею 0,2164 га, Круку Володимиру Володимировичу.

80. Про розгляд заяви директора  ТзОВ «Петронія»  Шумицького Ю.О. щодо надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення  якої змінюється з земель (11.03) для розміщення та експлуатації основних,підсобних  і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств у землі (12.08) для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

81. Про затвердження акту комісії щодо розгляду заяви жительки с.Дмитре буд.137 А Мицько Стефанії Олексіївни.

82. Про затвердження акту комісії щодо розгляду заяви жителя смт Щирець  вул.Грушевського,43  Мандзія Романа Івановича.

83. Про затвердження акту комісії щодо розгляду заяви жителів смт Щирець  вул.Зелена Мисакович Марії Матвіївни та ще 15 осіб.

84. Про затвердження акту комісії щодо розгляду заяви жителів с.Соколівка щодо незаконного загородження земельної ділянки .

85. Про затвердження акту встановлення узгодження зовнішніх меж землекористування Гальків Галині Іванівні без підпису Хомина Романа Михайловича та Хомин Марії Степанівни.

86. Про затвердження акту встановлення узгодження зовнішніх меж землекористування Хомина Романа Михайловича та Хомин Марії Степанівни без підпису Гальків Галини Іванівни.

87. Про розгляд заяви директора ТзОВ «Агродрім» Пратт К.Д. щодо надання в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) (нерозділених земельних ділянок) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь