Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Інформація виконавчого комітету Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області щодо ліквідації наслідків карстового провалу в с.Піски.

Дата: 16.07.2021 20:10
Кількість переглядів: 916

1. Виконкомом Щирецької селищної ради відповідно до рішення №64 від 23 квітня 2021 року «Про виділення коштів з резервного фонду селищного бюджету Щирецької селищної територіальної громади на 2021 рік» укладено договір на суму 49 500грн  з ТзОВ «ІНСТИТУТ «ГІРХІМПРОМ»» на проведення науково-технічної роботи «Оцінка карстологічної ситуації у зоні впливу провалу, який утворився 20 квітня 2021року у с.Піски Щирецької територіальної громади та видача вихідних даних для розробки проекту ліквідації»

2. Відповідно до рішення №88 від 31 травня 2021року «Про виділення коштів з резервного фонду селищного бюджету Щирецької селищної територіальної громади на 2021 рік» укладено договір на суму 49 896 грн з ТзОВ «ІНСТИТУТ «ГІРХІМПРОМ»» на розроблення проєктно-кошторисної документації «Ліквідація (засипка) карстового провалу, який утворився 20 квітня 2021 року в с. Піски Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області».

         3. На звернення виконавчого комітету Щирецької селищної ради ДП «Західний експертно-технічний центр держпраці» проведно експерту оцінку (експертизу) щодо розгляду кошторисної частини проектної документації за дефектним актом по об’єкту «Ліквідація (засипка) карстового провалу, який утворився 20 квітня 2021 р. в с.Піски Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області» загальною кошторисною вартістю будівництва 529,037 тис.грн..

         4. Рішенням X позачергової сесії Щирецької селищної ради VIII демократичного скликання затверджено кошторисний розрахунок за дефектним актом «Ліквідація (засипка) карстового провалу, який утворився 20 квітня 2021 року в с.Піски Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області».

         5. На засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 12 липня 2021 року під головуванням заступника голови Львівської ОДА Віталія Загайного за участю представників Щирецької громади  першого заступника голови селищної ради Онишка І.С. та керуючого справами виконавчого комітету Дмитраха В.Є. розглядалося питання щодо виділення з резервного фонду обласного бюджету в сумі 530 тисяч гривень для ліквідації карстового провалу.

         Після проведення тендерних процедур підрядна організація приступить до реалізації будівельних робіт за дефектним актом по об’єкту «Ліквідація (засипка) карстового провалу, який утворився 20 квітня 2021 р. в с.Піски Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь