Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Функціонування інформаційної платформи «Допомога поруч»

Дата: 12.05.2021 10:01
Кількість переглядів: 1118

Міністерство соціальної політики України на виконання пункту 1 Постанови КМУ №287 від 08 квітня 2020 року  запровадило інформаційну платформу “Допомога поруч” (далі – Сервіс), яку створено з метою надання  адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину, встановленого урядом у зв’язку з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-Co V-2.

Сервіс розміщений за посиланням https://dopomoga.msp.gov.ua .

Щодня на інформаційній платформі “Допомога поруч” розміщується:

-  інформація про потреби одиноких громадян похилого віку, одиноких осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, зокрема сімей з дітьми з інвалідністю  у забезпеченні продуктами харчування, засобах особистої гігієни, побутової хімії для їх життєзабезпечення, в транспортних послугах для доставки зазначеної допомоги, в довезенні соціальних робітників для надання послуг потребуючим;

- звіт про надання допомоги одиноким громадянам похилого віку, одиноким особам з інвалідністю, сім’ям з дітьми, зокрема сім’ям з дітьми з інвалідністю.

Якщо Ви належете до категорії таких потребуючих громадян телефонуєте за телефонним  номером гарячої лінії 112 і повідомляєте про Вашу потребу .  Дзвінок  можна здійснити кожному і повідомити про потребу того, кому вона необхідна.   

            Ініціатива об’єднує всіх небайдужих, волонтерів, благодійні та громадські організації, соціально відповідальний бізнес про соціальний онлайн-проект «Допомога поруч» в межах своїх можливостей, надавати допомогу тим, хто потребує цього під час карантину!

Отже, якщо Ви підприємець, благодійник, волонтер або просто небайдужа людина – Ви можете допомогти потребуючим громадянам вказаних категорій за допомогою  соціального проекту «Допомога поруч» також зателефонувавши за телефонним номером гарячої лінії 112 і повідомити, чим Ви можете допомогти.

 Фото без описуФото без описуФото без опису

Така допомога є  безкоштовна для потребуючих!

 За повідомленням

Департаменту соціального захисту населення

Львівської обласної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь