Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації "Детальний план території між автодорогою Львів-Пустомити-Меденичі та землекористуванням Львівської залізниці в смт. Щирець

Дата: 16.04.2021 08:10
Кількість переглядів: 1335

ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

   Щирецька селищна рада Пустомитівського району оголошує про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації  детальному плані території між автодорогою Львів-Пустомити-Меденичі та землекористуванням Львівської залізниці в смт. Щирець Львівської області та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

З проектом детального плану території, основними техніко-економічними показниками та графічними матеріалами, пояснювальною запискою, розділом «охорона навколишнього природного середовища», який є звітом про стратегічну екологічну оцінку, можна ознайомитись в Щирецькій селищній раді в посадової особи, відповідальної за забезпечення організації розгляду пропозицій.

Замовник: Щирецька селищна рада.

Виконавець: ФО-П А. Грімнак

Підстава розроблення містобудівної документації:

рішення Щирецької селищної ради від 23.12.2020р.  № 47.

Пропозиції (зауваження) можуть подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по-батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.  

Пропозиції громадськості реєструються та розглядаються замовником містобудівної документації  у місячний строк з дня їх надходження.

Посадова особа замовника містобудівної документації, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій та адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження) за адресою: 81160, Пустомитівський район, Щирецька селищна рада, смт Щирець, площа Ринок, 8 , тел.(03230) 67-105, веб-сайт: shyrecka-gromada.gov.ua.

Оприлюднення результатів розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації здійснюється у двотижневий строк з дня їх прийняття шляхом опублікування у засобах масової інформації, а також розміщення затвердженої містобудівної документації на офіційному веб-сайті замовника.

ДПТ між автодорогою Львів-Пустомити-Меденичі та землекористуванням Львівської залізниці в смт.Щирець Львівської області (внесення змін)

Звіт про СЕО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь