Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 18 березня 2021 року

Дата: 08.04.2021 09:16
Кількість переглядів: 711

Порядок денний : 18 березня  2021 року

  1. Про внесення змін до рішення сесії від 23.12.2020року №35 «Про бюджет Щирецької селищної територіальної громади на 2021 рік».
  2. Про внесення змін до бюджету Щирецької селищної територіальної громади на 2021 рік.
  3. Про внесення змін до бюджету Щирецької селищної територіальної громади на 2021 рік / спрямування вільного залишку бюджетних коштів  загального та спеціального фондів/.
  4. Про затвердження цільової Програми фінансової підтримки      комунального підприємства «Пустомитиводоканал» на 2021 рік.
  5. Про передачу з балансу виконавчого комітету Щирецької селищної ради  основних засобів, інших необоротних матеріальних активів на  баланс фінансового відділу  Щирецької селищної ради та затвердження акту прийому передачі.
  6. Про спрямування субвенції з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету.
  7. Про надання одноразових матеріальних допомог мешканцям Щирецької селищної ради ОТГ.
  8. Про встановлення надбавки за вислугів років Щирецькому селищному голові О.П.Василишин.
  9. Про надання дозволу затвердження Програми соціального захисту та соціальної підтримки населення на 2021 рік.
  10. Про надання дозволу на затвердження  Програми заходів «Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на період до 2026 року» Щирецької селищної ради на 2021-2023 роки.
  11. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо затвердження Порядок зарахування, переведення та відрахування дітей до закладів дошкільної освіти Щирецької селищної ради.
  12. Про розгляд листа директора КНП «АЗПСМ»  В. Чаплинського щодо затвердження Програми забезпечення інвалідів технічними та іншими виробами  медичного призначення для використання в амбулаторних та побутових умовах на 2021 рік.
  13. Про співфінансування  розроблення містобудівної документації Генеральних планів с.Яструбків та с.Сороки відповідно до Регіональної програми розвитку містобудівного кадастру та просторового планування на 2021 -2025 роки.
  14. Про надання дозволу на затвердження Статуту (Нова редакція) КП «Турбота».
  15. Про розгляд листа директора ПП «Фірма Сомгіз» О.М. Федус щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, площею 32,0000 га в с.Гуменець.225
  16. Про внесення змін в рішення Щирецької селищної ради  від 22.10.2020 року №2422 « Про надання дозволу розроблення детального плану території в межах вулиці Острівська-Гайдамацька в смт Щирець Пустомитівського району Львівської області Релігійній громаді «Парафія Пресвятої Трійці УГКЦ в смт Щирець. »226
  17. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця вул. Коротка,8 Ліляковському Роману Ярославовичу.
  18. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець вул. Загородки,9 Зозулі Адаму Степановичу.
  19. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець вул. Загородки,11 Коцан Оксані Мирославівна.
  20. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Черкаси вул. Без назви,2 Оприск Любові Семенівні.
  21. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Гуменець вул. Без назви,71 Онопрієнку Юрію.
  22. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0886 га в смт Щирець вул. Л.Українки,8 Манілі Марії Зіновіївні.
  23. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2136 га в с.Гуменець вул. Без назви,128 Ригель Ірині Михайлівні.
  24. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Лани вул. Шевченка,10 Мутенку Петру Яковичу.
  25. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Дмитре вул.Без назви,14 Іванчук Надії Василівні.
  26. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1130 га в смт Щирець вул.Спортивна,22 Бакуш Ярославі Омел”янівні.
  27. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0200 га в с.Черкаси Пташник Ользі Теодорівні.
  28. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0200 га в с.Черкаси Пташнику Івану Теодоровичу.
  29. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2249 га в с.Никонковичі вул.Шевченка Гельмас Любові Петрівні.
  30. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0757 га в с.Гуменець Романині Руслану Романовичу.
  31. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,1791 га в с.Піски Король Галині Петрівні.
  32. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,3879 га в с.Попеляни Голубу Назарію Ярославовичу.
  33. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,0800 га в с.Горбачі Барану Івану Миколайовичу.
  34. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1 га в смт Щирець вул.Р.Шухевича Сараку Михайлу Васильовичу.
  35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,10 га в с.Піски Сташківу Ігорю Володимировичу.
  36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 1,26 га в с.Піски Сташків Марії Михайлівні.
  37. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,2500 га в с.Дмитре Бутіль Ганні Климентіївні.
  38. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,2200 га в с.Дмитре Михальському Василю Богдановичу.
  39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,5800 га в с.Сороки та вважати рішення від 07.10.2020 року №2365 таким,що втратило чинність Куліш Марії Степанівні.
  40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 1,0000 га в с.Дмитре Юцю Богдану Володимировичу.
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,2500 га в с.Дмитре Ільків Ірині Ігорівні.
  42. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду,орієнтовною площею 4,500 га для обслуговування телятника в с.Сороки Бокалу Дмитру-Андрію Володимировичу.
  43. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) з метою передачі земельної ділянки площею 0,3421 га в оренду для обслуговування господарської будівлі в с.Горбачі вул.Без назви,257 а Михайлів Анні Іванівні.
  44. Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо поділу (об’єднання) земельної ділянки площею 9,3175 га в с.Соколівка кад. номер 4623684600:09:000:0641. Сенику Андрію Михайловичу.
  45. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,54 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Кардаш Олесі Богданівни Соколівський старостинський округ.
  46. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,30 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Вовк Руслані Андріївні.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського окрузі Щирецької селищної ради щодо  передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,4602 га та сіножатті площею 0,3247 га , Сенишину Роману Михайловичу.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського окрузі Щирецької селищної ради щодо  передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,9041 га та сіножатті площею 0,3792 га , Сенишину Роману Степановичу.
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського окрузі Щирецької селищної ради щодо  передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 0,8183 га та сіножатті площею 0,1800 га, Дзендзелюк Ганні Йосипівні.
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського окрузі Щирецької селищної ради щодо  передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 0,8183 га та сіножатті площею 0,1800 га , Супрун Пелагії Йосифівні.
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території Гуменецького старостинського окрузі Щирецької селищної ради щодо  передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 0,8643 га та сіножатті площею 0,3239 га,сіножатті площею 0,5991 га, сіножатті площею 0,0968 га Сербан Ірині Євгеніївні.
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території Гуменецького старостинського окрузі Щирецької селищної ради щодо  передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 0,8643 га та сіножатті площею 0,3239 га,сіножатті площею 0,5991 га, сіножатті площею 0,0968 га Коваленко Любові Євгенівні.
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території Гуменецького старостинського окрузі Щирецької селищної ради щодо  передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 0,7070 га та сіножатті площею 0,3169 га, Прусаку Ігорю Гнатовичу.
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території Гуменецького старостинського окрузі Щирецької селищної ради щодо  передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 0,5556 га та сіножатті площею 0,2000 га, Стасів Зеновії Василівні.
  55. Про надання дозволу на розроблення детального плану території в межах вул.Острівська,203-205 в смт Щирець Рибаку Василю Івановичу.
  56. Про затвердження акту комісії щодо розгляду заяви жителя смт Щирець вул.Грушевськкого,50 Микитки Степана Михайловича.
  57. Про розгляд заяви Голови громадської організації «Об’єднання  індивідуальних забудовників «Вишневий квартал» Бублика Петра Івановича.
  58. Про розірвання договору оренди земельної ділянки від  12.09.2016 року та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0800 га в смт Щирець вул.О.Клима,42 Федунь Оксані Михайлівні.
  59. Про розірвання договору оренди земельної ділянки від  19.10.2016 року та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0770 га в смт Щирець вул.Героя України Богдана Ільківа,35 Комару Олегу Зіновійовичу.
  60. Про розгляд заяви Голови громадської організації «Об’єднання  індивідуальних забудовників К-4 Щирець» Мандзик Тетяни Володимирівни.
  61. Про розірвання договору оренди земельної ділянки від  22.12.2016 року та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0800 га в смт Щирець вул.900-річчя Щирця,36 Хрунь Любові Богданівні.
  62. Про розгляд заяви жителя смт Щирець вул.Сагайдачного,58/2 Юця Богдана Володимировича щодо виділення земельної ділянки для індивідуального дачного будівництва в смт Щирець.
  63. Про розгляд листа судді Львівського окружного адміністративного суду  І.Гулкевич щодо рішення суду  за позовом Смолинської Ольги Миронівни.
  64. Про розгляд заяви депутата Щирецької селищної ради Кваснікевича А.М.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь