Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Оголошення

Дата: 03.04.2021 20:04
Кількість переглядів: 971

8 квітня 2021 року

 відбудеться засідання сесії

Щирецької селищної ради

Поч. 17.00 год в приміщенні Народного дому

Земельна комісія 6 квітня 2021 року о 16.00 год. - селищна рада

Бюджетна комісія 6 квітня 2021 року о 16.00 год - селищна рада 

 

 

 

Порядок денний :

08 квітня  2021 року

  1. Про внесення змін до бюджету Щирецької селищної територіальної громади на 2021 рік / спрямування вільного залишку бюджетних коштів  загального  фонду/.
  2. Про внесення змін до бюджету Щирецької селищної територіальної громади на 2021 рік / спрямування вільного залишку коштів освітньої субвенції/.
  3. Про затвердження  Програми по інсулінах.
  4. Про поповнення Статутного фонду  СЖКП «Ранкове».
  5. Про надання дозволу на укладання трьохсторонньої угоди на виконання робіт з  реконструкції вуличного освітлення  за рахунок спонсорських коштів.
  6. Про надання одноразових матеріальних допомог мешканцям Щирецької ТГ.
  7. Про затвердження  структури  та загальної чисельності працівників апарату Щирецької селищної ради та її виконавчих органів »;
  8. Про забезпечення вивчення, оцінки  та громадського обговорення пропозиції про  початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) Комунального некомерційного підприємства Пустомитівської районної ради «Пустомитівська центральна районна лікарня».
  9. Про забезпечення вивчення, оцінки  та громадського обговорення пропозиції про  початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) Комунального закладу Пустомитівської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр».
  10. Про надання згоди на прийняття Комплексу будівель КНП «Центральна районна лікарня»  та створення комісії з приймання-передачі майна на баланс Щирецької селищної ради.
  11. Про оренду  майна комунальної власності Щирецької селищної ради.
  12. Про затвердження Порядку спорудження  (створення) пам’ятників і монументів місцевого значення.
  13. Про затвердження «Програми забезпечення препаратами інсуліну за рецептами лікарів хворих на цукровий діабет жителів  Щирецької ТГ  на 2021 рік».
  14. Про розгляд листа начальника відділу культури, молоді і спорту М.Ванькович щодо затвердження Програми збереження та розвитку історико-культурної спадщини Щирецької громади на 2021-2027 роки.
  15. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо ведення в штатний розпис Опорного закладу Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів ім..Героя України Б.Ільківа 1 ставки асистента вчителя .
  16. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо затвердження  Програми розвитку освіти Щирецької селищної ради на 2021-2025 роки.
  17. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям ,позбавленим батьківського піклування., після  досягнення 18 річного віку.
  18. Про погодження права на закупівлю «Будівництво каналізаційного колектору по вулицях Вишнева, провулку Грушевського-Вишнева, Шашкевича, провулку Острівська-Вишнева, Острівська, провулку Гайдамацька-Острівська, Гайдамацька, Богуна, Д.Галицького, Вокзальна в смт Щирець, Пустомитівського району Львівської області.(за проектом NAKOPA-T-UKR.5-18).
  19. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0960 га в с.Сороки вул. Ів.Франка,24 Мищишин Іванні Григорівні.
  20. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1186 га в с.Лани вул. Гарапина,6  Бартошевському Петру Тадейовичу.
  21. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець  вул. Острівська,123  Билень Марії Ігорівні.
  22. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Попеляни  вул. Без назви,38 Фітю Богдану Андрійовичу.
  23. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Попеляни  вул. Без назви,45 Лозинській Пелагії Михайлівні..
  24. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Черкаси вул. Без назви,47 Яців Любові Юстимівні.
  25. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2473 га в с.Горбачі вул. Без назви,156 Яціву Юрію Богдановичу.
  26. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1119 га в смт Щирець  вул. Стрілецька,31 Гольському Богдану Степановичу.
  27. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Гуменець вул. Без назви,71 Онопрієнку Юрію.
  28. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця вул. Ст.Бандери,32 Назаркевич Агафії Іванівні та Дребот Марії Степанівні.
  29. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та поповнити договір оренди  земельної ділянки площею 0,0535 га для обслуговування нежитлової будівлі в смт Щирець  вул. Вокзальна,4  Червінець Марії Степанівні.
  30. Про розгляд заяви жителя смт Щирець вул.Спортивна,4 Кравціву Роману Івановичу щодо виділення земельної ділянки для ведення ОСГ площею 2 га на території Щирецької селищної ради.
  31. Про надання дозволу на затвердження детального плану території в межах с.Никонковичі , вул.Соняшна Кулебі Роману Ігоровичу.
  32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки  з ведення ОСГ на для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд орієнтовною площею 0,1261 га с.Никонковичі вул.Соняшна  Кулебі Роману Ігоровичу.
  33. Про надання дозволу на затвердження детального плану території в межах с.Сердиця , вул.Любінська 4-6 Коцану Роману Володимировичу.
  34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,23 га в с.Сердиця вул.Любінська Коцану Роману Володимировичу.
  35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,12 га в с.Сердиця вул.Любінська Стебницькій Оксані Володимирівні.
  36. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,0500 га в смт Щирець Ващишин Ірині Ярославівні.
  37. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,6000 га в с.Піски Максимович Вірі Михайлівні.
  38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,23 га в с.Никонковичі К/В-1 №12 Стецурі Михайлу Володимировичу.
  39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,18 га в с.Никонковичі Ягодинському Юрію Володимировичу.
  40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 1,3 га в с.Попеляни  Тибінці Ігорю Васильовичу.  
  41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,1500 га в с.Дмитре Паранчук Наталії Василівні.  
  42. Про  внесення змін в рішення від 31.08.2020 року №2264 на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,2392га в с.Сороки Феджорі Надії Степанівні.                         
  43. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду,орієнтовною площею 3,5 га для обслуговування тваринницького приміщення в с.Яструбків за межами населеного пункту Журомському Юрію Івановичу.
  44. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1675 га для ведення індивідуального садівництва в с.Черкаси Потюк Наталії Богданівні.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського окрузі Щирецької селищної ради щодо  передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,9376 га та сіножатті площею 0,3600 га, Голодівському Володимиру Володимировичу.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського окрузі Щирецької селищної ради щодо  передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 2,3458 га та сіножатті площею 0,3329 га , Голодівському Володимиру Володимировичу.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території Дмитрівського старостинського окрузі Щирецької селищної ради щодо  передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,3394 га та сіножатті площею 0,3157 га , Хавалку Ігорю Васильовичу.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського окрузі Щирецької селищної ради щодо  передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,5424 га та сіножатті площею 0,3643 га , Цісару Роману Івановичу.
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради щодо  передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва: ріллі площею 1,5176 га та сіножатті площею 0,3417 га , Грабовському Володимиру Володимировичу.
  50. Про розірвання договору оренди земельної ділянки від  29.12.2016 року та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1501 га в с.Сердиця вул.Любінська,39 Сеху Оресту Яковичу.
  51. Про розірвання договору оренди земельної ділянки від  29.12.2016 року та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1500 га в с.Сердиця вул.Любінська,41 Федишину Тарасу Івановичу.
  52. Про розгляд звернення жителів с.Яструбків Бешлея В. та ще 37 осіб.
  53. Про розгляд листа директора ТзОВ «Пургін» Пургіна В.О. щодо внесення змін до договору оренди не витребуваних земельних часток (паїв) від 18.09.2020 між ТзОВ «Пургін» та Щирецькою селищною радою на території Щирецької селищної ради.
  54. Про розгляд листа директора ТзОВ «Пургін» Пургіна В.О. щодо внесення змін до договору оренди не витребуваних земельних часток (паїв) від 18.09.2020 між ТзОВ «Пургін» та Щирецькою селищною радою на території Гуменецького старостинського округу.
  55. Про розгляд листа директора ТОВ «ЗАХІДНІ  АГРАРНІ ТРАДИЦІЇ» Гарасима Н.І.  щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) на території Дмитрівського старостинського округу Щирецької селищної ради.
  56. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь