Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 4 лютого 2021 року

Дата: 19.02.2021 08:27
Кількість переглядів: 919

Порядок денний 4 лютого 2021 року

  1. Про затвердження річного звіту про виконання місцевого бюджету за 2020 рік.
  2. Про внесення змін до бюджету Щирецької ТГ на 2021 рік.
  3. Про внесення змін до бюджету Щирецької ТГ на 2021 рік..
  4. Про надання одноразових матеріальних допомог мешканцям Щирецької селищної ради ОТГ.
  5. Про затвердження Програми про відшкодування втрат за рахунок коштів місцевого бюджету за пільговий проїзд приміським залізничним транспортом окремих категорій Щирецької селищної ради на 2021р.
  6. Про підтримку звернення депутатів Щирецької селищної ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.
  7. Про перейменування Щирецької селищної ради Пустомитівського району Львівської області.
  8. Про затвердження Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії та Положення про порядок призначення керівників закладу культури відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Щирецької селищної ради та затвердження Типової форми контракту.
  9. Про затвердження Порядку виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Щирецької селищної ради.
  10. Про вступ до Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини».
  11. Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності.
  12. Про укладання договору оренди комунального майна.
  13. Про затвердження Актів комісії щодо прийняття із спільної власності територіальних громад Пустомитівського району в комунальну власність Щирецької селищної ради.
  14. Про надання дозволу на затвердження Положення про Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Щирецької селищної ради.
  15. Про затвердження розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів на 2021 рік.
  16. Про надання дозволу селищному голові на коригування ПКД «Капітальний ремонт дороги по вулиці Загородки в смт Щирець Пустомитівського району Львівської області.
  17. Про надання дозволу селищному голові на коригування ПКД «Капітальний ремонт дороги  вулиці Сагайдачного в смт Щирець Пустомитівського району Львівської області.
  18. Про надання дозволу селищному голові на виготовлення ПКД «Капітальний ремонт вартової будівлі в смт Щирець Пустомитівського району Львівської області.
  19. Про розгляд листа міського голови Пустомитівської ОТГ О.Серняка щодо прийняття у комунальну власність комплекс-будівель КНП «Центральна районна лікарня».
  20. Про розгляд листа начальника 25 ДПРЧ ГУ ДСНС у Львівській області І.Мельничука.
  21. Про розгляд листа директора КНП «АЗПСМ» Чаплинського В.А. щодозатвердження  Програми  «Безоплатного та пільгового відпуску  лікарських засобів за рецептами лікарів, у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2021 рік.
  22. Про розгляд листа директора КНП «АЗПСМ» Чаплинського В.А. щодо затвердження Звіту про виконання Фінансового  плану За ІV-квартал 2020 року та за 2020 рік Комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Щирецької  селищної ради.
  23. Про затвердження Фінансового плану на 2021 рік  Комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної   практики сімейної медицини» Щирецької  селищної ради.   
  24. Про затвердження місцевої програми розробки схем та проектних рішень масового застосування на території Щирецької селищної  ради на 2021 рік.
  25. Про затвердження місцевої програми регулювання земельних відносин на території Щирецької селищної  ради на 2021 рік.
  26. Про участь в обласному конкурсі проєктів місцевих ініціатив у Львівській області на 2020-2025 роки.
  27. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець вул. Грушевського,147 Яремку Олегу Степановичу.
  28. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1266 га в смт Щирець вул. Загородки,79 Вільгаш Ганні Йосипівні.
  29. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у спільну сумісну  власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець вул. Сагайдачного, 40 Каськіву Івану Андрійовичу та Каськіву Андрію Андрійовичу.
  30. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1647 га в с.Яструбків вул. Львівська,38 Триндусь Оксані Михайлівні.
  31. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2000 га в с.Сердиця вул. Коротка,1 Дулібі Марії Йосифівні.
  32. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець вул. Острівська,68 Хомин Оксані Мирославівні.
  33. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець вул. Загородки,41 Андрущаку Тарасу Зіновійовичу.
  34. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Никонковичі вул. Соняшна,63 Кулику Михайлу Зіновійовичу.
  35. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Черкаси вул. Без назви,6 Яремко Марії Семенівні.
  36. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0903 га в смт Щирець  вул. Грушевського,34 Копійчак Оксані Стефанівні.
  37. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельних ділянок площею 78,0206 га в с.Дмитре за межами населеного пункту.
  38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 11,7001 га в с.Дмитре за межами населеного пункту та площею 3,2999 га в с.Дмитре за межами населеного пункту голові ФГ «Мицько В.О.»  Мицьку В.О.
  39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 4,8434 га в с.Дмитре за межами населеного пункту та площею 4,1206 га в с.Дмитре за межами населеного пункту та площею 3,0361 га голові ФГ «Романюк І.І.»  Романюку І.І.
  40. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельних ділянок площею 12,8572 га в с.Піски за межами населеного пункту.
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 1,0 га в с.Піски за межами населеного пункту  Білодіду Олегу Петровичу.
  42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 1,0 га в с.Піски за межами населеного пункту  Буковському В’ячеславу Володимировичу.
  43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 1,0 га в с.Піски за межами населеного пункту  Козловському Миколі Мирославовичу.
  44. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельних ділянок площею 10,9274 Кадастровий номер 4623684600:09:000:0628 га в с.Соколівка за межами населеного пункту.
  45. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельних ділянок площею 4,6419 4623684600:08:000:0003 га в с.Соколівка за межами населеного пункту.
  46. Про надання дозволу на затвердження проекту звіту про експертно-грошову оцінку вартості земельної ділянки площею 0,0020 га для будівництва і обслуговування трансформаторної підстанції в смт Щирець голові ГО «Об’єднання індивідуальних забудовників К-4 Щирець».
  47. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця вул. Ст.Бандери Кіт Галині Василівні.
  48. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2000 га в с.Черкаси Яремку Олегу Івановичу.
  49. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2344 га в с.Соколівка вул.Грушевського  Пушкару Віталію Миколайовичу.
  50. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2344 га в с.Соколівка вул.Грушевського  Пушкар Вікторії Віталіївні.
  51. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,9500 га в с.Дмитре Куцику Андрію Романовичу.
  52. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,5000 га в с.Черкаси Цуперяк Лесі Богданівні.
  53. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0000 га в с.Дмитре Москалю Оресту Михайловичу.
  54. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0000 га в с.Дмитре Бучмі Євгену Йосифовичу.
  55. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,5000 га в с.Дмитре Куцик Марії Владиславівні.
  56. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,3300 га в с.Черкаси Яремку Олегу Івановичу.
  57. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,7000 га в с.Піски Лісному Богдану Володимировичу.
  58. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва у власність площею 0,0800 га в с.Горбачі Кисельову Артуру Олександровичу.
  59. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0000 га в с.Дмитре Самотосу Остапу Андрійовичу.
  60. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури в оренду площею 0,1530 га в смт Щирець  вул.Острівська,32Є Трушевич Степанії Дмитрівні.
  61. Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) в оренду для обслуговування будівлі площею 0,0015 га в смт Щирець  пл.Ринок Волошин Лілії Іванівні.
  62. Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) в оренду для обслуговування будівлі площею 0,0535 га в смт Щирець  вул.Вокзальна,4 Червінець Марії Степанівні.
  63. Про надання дозволу Вовку Володимиру Мирославовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,0420 га в смт Щирець за межами населеного пункту Пустомитівського району Львівської області.
  64. Про надання дозволу Лев Наталії Іванівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,04 га в смт Щирець вул.О.Клима Пустомитівського району Львівської області.
  65. Про надання дозволу Сенишину Ігорю Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,12 га в с. Піски Пустомитівського району Львівської області.
  66. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,01 га для будівництва індивідуального гаражу в смт Щирець вул. Ст.Бандери,1 та вважати рішення від 07.10.2020 року №2366 таким,що втратило чинність Магльованому Олегу Анатолійовичу.
  67. Про надання дозволу Гуржій Тетяні Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування контори адмінбуднку орієнтовною площею 0,10 га в смт Щирець вул.Острівська,106 Пустомитівського району Львівської області.
  68. Про надання дозволу Чемерису Ігорю Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування приміщення їдальні орієнтовною площею 0,21 га в смт Щирець вул.Загородки,17 Пустомитівського району Львівської області.
  69. Про надання дозволу Канафоцькому Роману Романовичу та Параньку Роману Дмитровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури орієнтовною площею 0,9100 га в смт Щирець вул.Вишнева,29 «» Пустомитівського району Львівської області.
  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Гуменецького старостинського округу Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: площею 1,9483 га та площею 1,9345 га Базиліву Йосипу Михайловичу .
  71. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,84 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського округу Щирецької селищної ради Коцану Володимиру Степановичу.
  72. Про розгляду заяв Костецького М.В. жителя с.Сердиця та Сорокової О.І. яка діє на підставі довіреності в інтересах Лев Н.І.- власника будинку с.Сердиця вул.М.Кураха,40.
  73. Про розгляд заяви жителя с.Сердиця Костецького М.В.
  74. Про затвердження Акту комісії щодо розгляду заяви Бакуш Ярослави Омелянівни жительки смт Щирець вул.Ст.Бандери,31 щодо затвердження акту встановлення та узгодження меж земельної ділянки.
  75. Про затвердження Акту комісії щодо розгляду заяви Бакуш Ярослави Омелянівни жительки смт Щирець вул.Спортивна,22 щодо затвердження акту встановлення та узгодження меж земельної ділянки.
  76. Про затвердження Акту комісії щодо розгляду заяви Пташника Івана Теодоровича жителя с.Черкаси,18 щодо затвердження акту встановлення та узгодження меж земельної ділянки.
  77. Про затвердження Акту комісії щодо розгляду заяви Паранчука Григорія Федоровича жителя с.Горбачі,121 щодо затвердження акту встановлення та узгодження меж земельної ділянки.
  78. Про надання дозволу на затвердження детального плану території кварталу житлової забудови К-4 в с.Сердиця Пустомитівського району Львівської області.
  79. Про надання дозволу Петричці Володимиру Васильовичу щодо виділення земельної ділянки для ведення ОСГ орієнтовною площею до 2,0 га в с.Сердиця .
  80. Про надання дозволу Мазуру Михайлу Васильовичу щодо виділення земельної ділянки для ведення ОСГ орієнтовною площею до 2,0 га на території Щирецької селищної ради.
  81. Про надання дозволу Горачеку Володимиру Степановичу щодо виділення земельної ділянки для ведення ОСГ орієнтовною площею до 2,0 га в с.Лани.
  82. Про розгляд заяви жителя м.Львів вул.Коломийська,1/81 Найденка Андрія Вікторовича щодо розроблення документації із землеустрою  земельну ділянку для ОЖБ в смт Щирець.
  83. Про розгляд заяви жительки м.Львів вул.Коломийська,1/81 Найденко Ірини Михайлівни щодо розроблення документації із землеустрою  земельну ділянку для ОЖБ в с.Піски.
  84. Про розгляд заяви жителя смт Щирець вул.Княжа,6/3 Савченка Олега Володимировича щодо виділення земельної ділянки площею до 2,0 га для ведення ОСГ в смт Щирець.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь