Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Річний звіт директора школи за 2019-2020 н.р. (додаток 3)

Дата: 16.02.2021 19:52
Кількість переглядів: 428

Звіт директора Горбачівського НВК І-ІІ ст. Ващишина А.Т

«Про основні напрями та підсумки діяльності за2019/2020н.р.»

червень 2020 року

Роботу НВК організовано відповідно Державної програми  «Освіта України ХХІ ст..», Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про внесення змін до законодавчих актів з питань загальної середньої та дошкільної освіти», Концепції загальної середньої освіти, Концепції профільного навчання, Статутом НВК, Правилами внутрішнього трудового розпорядку, посадовими обов'язками директора НВК, Постанови Кабміну України «Про запобігання поширення на території України коронавірусу GOYІD-19» 11.03.2020 року № 211, Листів МОН України « Щодо організації дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти під час карантину» від 11.03.2020 року № 1/9-154, від 13.03.2020 року № 1/9-160, іншими нормативними і законодавчими актами центральних і місцевих органів влади, що регламентують роботу керівника загальноосвітнього навчального закладу та роботи НВК в період карантину.    

Навчальний план 2019/2020н.р. та програми  виконані з усіх предметів у всіх класах за рахунок ущільнення матеріалу, пов’язаних з призупиненням навчання з 10.02. по 14.02.2020 року при великій кількості захворюванні дітей на ГРВІ та карантинними заходами, спричиненими  коронавірусом GOYІD -19 з 13.03.2020 року по даний час. З 13.03.2020 року всі учні НВК були переведені на дистанційну форму навчання у відповідності до всіх нормативних наказів та Листів МОН України. Як учні так і вчителі не були готові до такої форми навчання, проте при всіх недоліках навчальна програма була виконана. Велика подяка батькам усіх учнів, які допомагали як дітям, так і вчителям. Похвальним листом за цей навчальний рік нагороджено 8 учнів: 3 клас-2 учні, 4 клас -2 учні, 6 клас-4 учні. Троє учнів 9 класу закінчили навчальний рік з відзнакою: Гладка Христина, Леськів  Юлія, Скаліш Вероніка.

В НВК навчалося 100 учнів та 10 дітей у дошкільній групі.

 Учні школи брали участь у шкільних  предметних олімпіадах.

Також брали участь у районних конкурсах: «Сурми звитяги», , «Різдвяна свічка» - відзначені номінацією «Різдвяна ялинка»;  у Всеукраїнському конкурсі  «Колосок ».

У нашому НВК  значна увага приділяється морально-етичному та духовному вихованню школярів. Проводився благоустрій шкільної території. Значна частина виховних заходів проводилась онлайн, починаючи з 13.03.2020 року.

В НВК працював гурток  бісероплетіння ( вч. Маруняк О.В.) та хоровий гурток (Сушевська П.А.)

1 та 2 класи навчалися за новою програмою «Нова українська школа». Для 2 класу відділ освіти виконавчого комітету Щирецької селищної ради придбав мультимедійне  забезпечення та дидактичні матеріали на суму 43,5 грн., парти.

  Адміністрація НВК разом з колективом постійно працює над удосконаленням матеріально-технічної бази, підтримує  її у робочому стані.  

 Протягом року здійснювався підвіз дітей з с. Черкаси автобусом «Школярик»  (до 13.03.2020 року).

В НВК протягом року працювала їдальня. Всі учні мали можливість на гаряче харчування. Учні пільгових категорій, а це діти учасників АТО та малозабезпечені харчувалися безкоштовно (до 13.03.2020 року).

В НВК є проблеми :

1. Заміна  люмінісцентних ламп. Цього навчального року ТОВ «Західні аграрні традиції» виділили кошти в сумі 3200 гр. для їх придбання. Протягом літа будемо встановлювати. Дякуємо керівництву фірми.

2. Потребує ремонту електрична плита в їдальні.

3. Потрібно здійснити гільзацію димоходу в паливній.

Над цими проблемами будемо працювати.

 

Директор НВК ___________ А.Т.Ващишин

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь