Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Оголошення про конкурс

Дата: 16.02.2021 12:10
Кількість переглядів: 1324

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Щирецької селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора «Музею пам’яті жертв сталінських репресій».

Загальні вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи  не менше трьох років, володіння державною мовою, здатність за своїми діловими і моральними рисами, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Обмеження щодо кандидатів: директором Музею не може бути призначена особа, яка за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена; має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому порядку, або на яку протягом останнього року накладалось адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління закладом культури.

Особи, які беруть участь у конкурсі, впродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подають такі документи:

  • заяву про  участь в  конкурсі  з  наданням  згоди  на  обробку  персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію, що містить  прізвище,  ім’я  та  по  батькові,  число,  місяць, рік  і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу, контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку;
  • копію документа, що посвідчує особу, копію документа про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

 

Документи  приймаються упродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою:  81160, Львівська область, Пустомитівський район, смт Щирець вул. П. Адермаха, 6 відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики  виконавчого комітету Щирецької селищної ради. Додаткову інформація  стосовно основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати за телефоном 0676806367, Ел.пошта: shchyreckultura@gmail.com

 Особи можуть надавати інші документи, які підтверджують їх професійні  якості. Особи, які подають документи, відповідають за достовірність поданої інформації.

Умови й терміни проведення конкурсу: конкурсна комісія після закінчення строку приймання документів розглядає документи, подані кандидатами на посаду, на відповідність кваліфікаційним вимогам та проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм  розвитку закладу культури на один і п’ять років.

            Особа не допускається до участі в доборі кандидатів на посаду, у разі невідповідності вищезазначеним вимогам, за рішенням конкурсної комісії.

 "Конкурс директора Музею"

Фалендиш А.Є.

Деревацька С.П.

У зв’язку із підозрою хвороби COVID-19 одного із кандидатів на заміщення вакантної посади директора «Музею пам’яті жертв сталінських репресій», проведення конкурсу запланованого на 30 березня 2021 року переноситься.

Конкурсна комісія

 

Результати конкурсу

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь