Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 23 грудня 2020 року

Дата: 15.02.2021 08:45
Кількість переглядів: 712

Порядок денний 23 грудня 2020 року

  1. Про затвердження місцевих програм.
  2. Про бюджет Щирецької селищної територіальної громади на 2021 рік.
  3. Про внесення змін до селищного бюджету 2020 року.
  4. Про спрямування нефінансових внесків, благодійних внесків, грантів, дарунків.
  5. Про встановлення надбавок та преміювання Щирецькому селищному голові.
  6. Про затвердження структурних підрозділів виконавчого органу Щирецької селищної ради .
  7. Про встановлення орендної плати.
  8. Про затвердження Програми відшкодування витрат за перевезення окремих пільгових категорій громадян Щирецької селищної ради на 2021-2022 роки.
  9. Про затвердження Програми розвитку культури на території Щирецької селищної ради на 2021 -2023 роки
  10. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо затвердження розміру плати та надання пільг за харчування в закладах загальної дошкільної освіти  на 2021 рік.
  11. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо затвердження розміру плати та надання пільг за харчування в закладах загальної середньої освіти  на 2021 рік.
  12. Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Щирецької селищної ради на 2021-2025 роки.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ГО « Об’єднання індивідуальних забудовників К-4 Щирець » для будівництва і обслуговування трансформаторної підстанції в смт Щирець площею 0,0020 га  та надання дозволу на виготовлення звіту про експертно-грошову оцінку.
  14. Про розгляд листа директора  ТзОВ «Петронія» Шумицького Ю.О. щодо   надання дозволу на внесення змін  до містобудівної документації «Детальний план території між автодорогою Львів- Пустомити – Меденичі та землекористуванням  Львівської залізниці в смт Щирець Пустомитівського району Львівської області.» .
  15. Про надання дозволу на затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель сільського населеного пункту Никонковичі, Соколівка, Сороки, Яструбків, Піски, Горбачі, Дмитре, Попеляни.
  16. Про розгляд листа директора  ТзОВ  «Пургін» Пургіна В.О. щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Щирецької селищної ради за межами населеного пункту.
  17. Про розгляд листа директора  ТзОВ  «Пургін» Пургіна В.О. щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Гуменецького старостинського округу Щирецької селищної ради за межами населеного пункту.
  18. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2294 га в с.Черкаси вул. Без назви, 1а  Сидор Христині Богданівні.
  19. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0938 га в смт Щирець вул. Коцюбинського,23  Яніцькому Роману Марковичу.
  20. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1000 га в смт Щирець вул. Гайдамацька,54  Нечипіру Тарасу Романовичу.
  21. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Гуменець вул. Без назви,54  Голяк Надії  Богданівні.
  22. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця вул. Ст.Бандери,19  Барчишину Юрію Франковичу.
  23. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець вул. Грушевського,105  Куриласу Степану Степановичу.
  24. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Гуменець вул. Без назви,74  Мудрій Лесі Володимирівні.
  25. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2171 га в с.Яструбків вул. Львівська,42  Шостак Ользі Йосипівні.
  26. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Попеляни вул. Без назви,32  Верхоляку Степану Васильовичу.
  27. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Дмитре вул. Без назви,147  Бутіль Ганні Климентівні.
  28. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Черкаси вул. Без назви,3  Смалюх Марії  Ярославівні.
  29. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Соколівка вул. Ів.Франка,51  Пятаковій Надії Василівні.
  30. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець вул. Золотогірська,35  Гулі Юрію Дмитровичу.
  31. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у спільну сумісну  власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець вул. Чорновола,7а  Мазур Ірині Ярославівні та Джумало Марії Франківні.
  32. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у спільну сумісну  власність земельної ділянки площею 0,0646 га в смт Щирець вул. Набережна,5   Данилів Ярославі Іванівні та Билень Ірині Іванівні.
  33. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0700 га в смт Щирець вул. Стрілецька,24 Гнаткевич Ользі Петрівні.
  34. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельну ділянку площею 0,1500га в смт Щирець вул.Золотогірська,38 Саванюк Галині Омелянівні.
  35. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельну ділянку площею 0,0800 га в смт Щирець вул. Л.Українки,23 Убогому Андрію Мирославовичу.
  36. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельну ділянку площею 0,2500 га в с.Сороки вул.Л.Українки,2 Цісару Роману Івановичу.
  37. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельну ділянку площею 0,0756 га в смт Щирець вул.Фізкультурна,15 Деревацькій Оксані Остапівні.
  38. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельну ділянку площею 0,2097 га в c.Сердиця вул.Кураха,31  Потапенку  Богдану  Юрійовичу.
  39. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 2,0000 га в смт Щирець  Бобиляк Оксані Ігорівні.
  40. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 2,0000 га в смт Щирець  Бобиляку Василю Михайловичу.
  41. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 2,0000 га в смт Щирець  Бобиляк  Степанії Василівні.
  42. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,0285 га в смт Щирець вул.900-річчя Щирця Закорчменній Ользі Андріївні.
  43. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,0318 га в смт Щирецьвул.900-річчя Щирця Швидкому Роману Вікторовичу.
  44. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,1000 га в смт Щирець Божко Неонілі Степанівні.
  45. Про надання дозволу Горбалю Миколі Богдановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,90 га в с. Піски Пустомитівського району Львівської області.
  46. Про надання дозволу Пісецькому Юрію Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,50 га в с. Дмитре Пустомитівського району Львівської області.
  47. Про надання дозволу Тимчаку Роману Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,31 га в с. Дмитре Пустомитівського району Львівської області.
  48. Про розгляд заяви Хомина Ігоря Богдановича щодо виділення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га.
  49. Про надання дозволу Яцику Івану Михайловичу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,2500 га в с.Горбачі Пустомитівського району Львівської області.
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського  округу Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: площею 1,5227 га та площею 0,3226 га Гладяк Галині Михайлівні .
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Гуменецького старостинського  округу Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: площею 1,3223 га та площею 0,9255 га Гнаткевич Яніні Михайлівні .
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського  округу Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: площею 1,5091 га та площею 0,5456 га Мицько Ганні Михайлівні .
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: площею 1,6370 га та площею 0,3653 га Костецькому Михайлу Васильовичу .
  54. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,7850 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Гуменецького старостинського  округу Щирецької селищної ради Стасів Зеновії Василівні.
  55. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,84 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського  округу Щирецької селищної ради Голодівському Володимиру Володимировичу.
  56. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,45 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського  округу Щирецької селищної ради Голодівському Володимиру Володимировичу.
  57. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,19 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського округу Щирецької селищної ради Сенишину Роману Степановичу.
  58. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,38 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради Грабовському Володимиру Володимировичу.
  59. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,06 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського округу Щирецької селищної ради Сенишину Роману Михайловичу.
  60. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,11 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Гуменецького старостинського округу Щирецької селищної ради Прусаку Ігорю Гнатовичу.
  61. Про розгляд заяви жителя смт Щирець вул.Сагайдачного,58/2 Юця Богдана Володимировича щодо виділення земельної ділянки для ведення ОСГ на території Дмитрівського старостинського округу Щирецької селищної ради.
  62. Про розгляд заяви Голови громадської організації «Об’єднання  індивідуальних забудовників «Вишневий квартал» Бублика Петра Івановича.
  63. Про розірвання договору оренди земельної ділянки від  31.08.2016 року та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0750 га всмт Щирець вул.О.Клима,41 Книшу Андрію Степановичу.
  64. Про розірвання договору оренди земельної ділянки від  01.02.2019 року та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0800 га в смт Щирець вул.Садова,31  Короляк Марії Тарасівні.
  65. Про розгляд листа  директора ТзОВ «Комбікормовий завод» Глушко Г.Б.
  66. Про надання дозволу на розроблення детального плану території в межах вул.Проектована-1 та житлової забудови в с.Попеляни Кузь Марії  Іванівні.
  67. Про надання дозволу на затвердження детального плану в с.Горбачі вул.Проектована,5 Шевчуку Богдану Романовичу.
  68. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,2500 га в с.Горбачі Пустомитівського району Львівської області Шевчуку Богдану Романовичу.
  69. Про надання дозволу на затвердження детального плану в с.Горбачі для будівництва і обслуговування Горбачівського НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» .
  70. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування  для будівництва і обслуговування Горбачівського НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» орієнтовною площею 1,21 га.
  71. Про розгляд листа директора ПАФ «Україна» Б.М.Онищака щодо розірвання договорів оренди на неуспадковані земельні ділянки на території Соколівського старостинського округу.
  72. Про розгляд листа директора ТзОВ «Пургін» Пургіна В.О. щодо розірвання договорів оренди на неуспадковані земельні ділянки на території смт Щирець, с.Сердиця та Гуменецького  старостинського округу Щирецької селищної ради  .
  73. Про розподіл території Щирецької селищної ради на округи та закріплення за ними депутатів.
  74. Розгляд  заяви  керівника ФГ «Данилко»  про надання дозволу на розроблення ( виготовлення ) технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  75. Про розгляд  клопотання  Смолинської А.Б.  щодо надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець   в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу .
  76. Про розгляд  клопотання  Смолинського М.Б.  щодо надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га  для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець   в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу.
  77. Про розгляд  клопотання  Смолинського П.Б.  щодо надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га  для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець   в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу.
  78. Про розгляд  клопотання  Смолинської Дарини Богданівни  щодо надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га  для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець   в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу.
  79. Про розгляд  клопотання  Смолинського Б.Б.  щодо надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га  для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець   в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу.
  80. Про розгляд  клопотання  Смолинського Даниїла Богдановича  щодо надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га  для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець   в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу.
  81. Про розгляд  клопотання  Смолинського Й.Б.  щодо надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га  для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець   в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу.
  82. Про розгляд  клопотання  Смолинського Р.Б.  щодо надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га  для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт Щирець   в межах земельної ділянки з кадастровим номером 4623682200:01:000:0012 шляхом її  поділу.
  83. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь