Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Оголошення

Дата: 21.10.2020 18:43
Кількість переглядів: 575

22 жовтня 2020 року

 відбудеться засідання сесії

Щирецької селищної ради

Поч. 17.00 год в приміщенні Народного дому

Земельна комісія о 15.30 год. - селищна рада

Бюджетна комісія о 15.30 год - селищна рада 

Порядок денний

  1. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Горбачі вул. Без назви, 212 Павук Марії Євгенівні .
  2. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0813га в смт Щирець вул.Стуса,27 Гев Оксані Михайлівні.
  3. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2183 га в с.Лани  вул. Шевченка,282 Хмільовському Назару Михайловичу.
  4. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Лани  вул. Шевченка,90 Павленко Наталії Михайлівні..
  5. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця   вул. с.Бандери,3 Віпшовській Оксані  Миронівні.
  6. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця   вул. с.Бандери,51В Олексину Богдану Михайловичу..
  7. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця   вул. С.Бандери,51Б Грабовському Зеновію Степановичу.
  8. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця   вул. С.Бандери,51А Терещук Олександрі Юріївні.
  9. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0855га в смт Щирець вул.Лугова,15 Цьок  Оксані Петрівні.
  10. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0750га  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  у власність в смт Щирець вул.900-річчя Щирця,70  Мартиненку Леоніду Петровичу.
  11. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,3089га в с. Черкаси  вул.Грушевського Кордюк Галині Михайлівні.
  12. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 1,0000га в с.Лани  за межами населеного пункту Ховалку Роману Ігоровичу.
  13. Про надання дозволу  на затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу(об'єднання) земельної ділянки площею 30,2696га  за межами населеного пункту с.Піски Пустомитівського району Львівської області. Кадастровий номер 4623685400:03:000: 00
  14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ у власність площею 0,5000га за межами населеного пункту с.Піски Пустомитівського району Львівської області Онищаку Ярославу Володимировичу.
  15. Про надання дозволу БобилякуІвану Михайловичу. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,62 га в с. Дмитре Пустомитівського району Львівської області.
  16. Про надання дозволу Бобиляку Михайлу Івановичу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,36 га в с. Дмитре Пустомитівського району Львівської області.
  17. Про надання дозволу Бобиляк Галині Степанівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,55 га в с. Дмитре Пустомитівського району Львівської області
  18. Про надання дозволу Жидик  Ірині Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га в с. Дмитре Пустомитівського району Львівської області.
  19. Про надання дозволу Жидику Богдану Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га в с. Дмитре Пустомитівського району Львівської області.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь