Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Перевірка готовності закладів освіти Щирецької об’єднаної територіальної громади до нового 2020/2021 навчального року

Дата: 25.08.2020 10:29
Кількість переглядів: 714

З метою забезпечення належної підготовки до початку нового 2020-2021 навчального року, створення в закладах освіти Щирецької громади відповідних умов навчання та виховання учнів, підвищення відповідальності всіх учасників освітнього процесу за якість підготовки закладів освіти до роботи в умовах адаптивного карантину, проведено комісійний огляд закладів загальної середньої освіти.

Фото без опису

         21 серпня 2020 року начальник відділу освіти Терещук А.В. та представник Держпродспоживслужби Саміло В. Є. перевірили стан підготовки закладів освіти до роботи у 2020-2021 навчального році.

         У ході перевірки особлива увага приділялась питанням готовності до роботи навчальних закладів в умовах карантинних обмежень. Керівників закладів освіти  поінформовано про профілактику інфікування коронавірусною хворобою (COVID-19), роздано ознайомлювальні листівки з роз’ясненнями та проведено інструктажі з працівниками.

         Результати огляду засвідчують належний санітарний стан територій, ігрових та спортивних споруд, інших надвірних будівель, проведення поточних ремонтів класних кімнат та коридорів. Усі заклади освіти відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для здійснення навчально-виховного процесу у новому навчальному році. Заклади забезпечені необхідними дезінфікуючими засобами для роботи в час карантину.

Особлива увага була надана питанню облаштування перших класів, відповідно до вимог Нової української школи. На сьогодні створення нового освітнього простору з урахуванням комфортних умов та впровадження інноваційних підходів у навчанні є одним із найбільш важливих завдань для реалізації Концепції Нової української школи, аби навчально-виховний процес проходив максимально продуктивно.

 

                                      Терещук В.А., начальник відділу освіти

 виконавчого комітету Щирецької селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь