Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Міжнародний проект Nakopa-E-UKR.5-18

Дата: 10.08.2020 08:23
Кількість переглядів: 1452

Співпраця Щирець – Ґуденсберґ  триває. В рамках проекту «Муніципальні партнерства з Україною» та пропозицій Сервісної служби «Міста в Єдиному Світі» ТОВ Engagement Global та за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку наша громада здійснює спільний проект "Стале управління стічними водами в Щирці" (Nakopa-E-UKR.5-18) протягом 2018-2021 рр. Цей проект фінансує німецьке міністерство, маґістрат нашого партнерського міста Ґуденсберґа та Щирецька селищна рада.

 Фото без опису

І-й етап цього проекту «Облаштування санітарних вузлів у адміністративній будівлі Щирецької селищної ради з підключенням до водопроводу та до каналізації» завершено у 2019 році. При цьому було враховано потреби громадян з обмеженими можливостями. Одночасно виконано модернізацію сходового маршу, оскільки старі сходи не відповідали вимогам техніки безпеки та загрожували  здоров’ю громадян.

Туалет старий 2 Туалет новий Туалет новий_2

Туалет старий                                    Туалет новий                               Туалет новий

Сходи старі Сходи нові Нові сходи

Старі сходи                                       Нові сходи                                       Нові сходи

ІІ-й етап – будівництво каналізаційного колектору по вулицях Вишнева, провулку Грушевського – Вишнева, Шашкевича, провулку Острівська – Вишнева, Острівська, провулку Гайдамацька – Острівська, Гайдамацька, Богуна, Данила Галицького, Вокзальна відтерміновано у зв’язку з пандемією COVID-19. На сьогодні виготовлено проектно-кошторисну документацію на будівництво каналізаційного колектору від вулиці Вишнева  до вул. Вокзальна в смт Щирець. Документація пройшла експертизу.

Фото без опису

Завершення проекту передбачено у листопаді 2021 року.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь