Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

« БІОКВЕСТ»

Дата: 21.05.2020 09:37
Кількість переглядів: 546

Безвідповідальне ставлення людини до природи впливає на її екологічний стан. Щодня у новинах з’являються заголовки про руйнівні урагани, землетруси й повені, які нищать на своєму шляху дерева та будинки. Екологи б’ють на сполох й закликають підприємства зменшити викиди небезпечних відходів в атмосферу та сортувати сміття.

Фото без опису

         Сьогодні вся увага прикута до проблем клімату, і недарма. Якщо не робити жодних кроків, екологічні катастрофи почастішають, і життя на Землі стане неможливим.

Фото без опису

         15 травня у світі відзначають Міжнародний день захисту клімату. Мета свята – звернути увагу спільноти до проблеми зміни клімату.

         Сьогодні можна зі впевненістю сказати, що значні кліматичні зміни вже відбуваються. Ми повинні замислитися та зрозуміти, що людство не має права використовувати атмосферу планети для забруднення. Якщо ми не розпочнемо активно діяти, то вже незабаром наблизимось до тої межі, коли глобальну зміну клімату зупинити буде вже неможливо і життя на планеті у майбутньому буде під загрозою.

         У  Щирецькій ЗОШ №2 І–ІІІ ступенів   вчителем біології Даць О.С.  для учнів  7-8 – х класів була дистанційно проведена гра «Біоквест», приурочений цій даті.

         Дякуємо усім учасникам, на жаль, не всі дійшли  фіналу. Щиро вітаємо переможців! А саме: Дороту Соломію, Юзич Ілону і  Горак Віталіну (7- Б клас), Штаблаву Христину і Паучка Яромира (8–А клас), Пеприк Вікторію, Шаравару Юліану і   Заянчковського Едварда (8–Б клас).

         Бажаю переможцям  безмежної наснаги та  успішного навчання. Нехай ці перемоги стануть лише початком ще більших нових досягнень, а здоров’я, успіхи і прагнення до знань будуть їхніми постійними супутниками.

                                              

 

Соколова В.І.,

 заступник директора з НВР Щирецької ЗОШ №2 І – ІІІ ступенів 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь