Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

СТОП БУЛІНГ!

Дата: 09.10.2019 10:31
Кількість переглядів: 568

Останніми роками визнано поширення такого явища, як шкільний булінг. Булінг у перекладі з англійської – хуліганити, грубіянити, визначається, як утиск, цькування, дискримінація. Це тривалий процес свідомого жорстокого ставлення (фізичного і психічного) з боку дитини або групи дітей до іншої дитини або дітей. Виділяють 4 головні компоненти булінгу: агресивна і негативна поведінка; здійснюється регулярно; відбувається у відносинах, учасники яких мають неоднакову владу; така поведінка є навмисною. Тому з метою попередження жорстокості серед молоді, профілактики злочинів та правопорушень в учнівському середовищі  класним керівником Даць О.С. практичним психологом Скородинською О.М. та інспектором з ювенальної превенції Пустомитівського ВП ГУ НП у Львівській області капітаном поліції Гулько Ю.С. обговорено шляхи попередження жорстокого поводження з дітьми. Та вирішено спільно проводити заняття, щоб зупинити явища булінгу у дитячому середовищі.

Фото без опису

         Участь у профілактичних заходах взяли учні 7-9 класів Щирецької ЗОШ №2 І – ІІІ ст. Під час заняття діти ознайомились із поняттям, формами, структурою булінгу, а також сформували навички відповідальної та безпечної поведінки з дітьми, які потерпають від насильства в школі.

         Під час заняття надавалась інформація учням з обраної теми, продемонстровано ряд відеороликів щодо даного питання: «Булінг. Шкільна травля», «Обережно, булінг!», «Викресли булінг», проведено ряд вправ та ігор  з метою виховання почуття толерантності у дітей, бути небайдужим до чужого горя; запобігання дитячому насиллю та виховання культури спілкування серед учнівської молоді.

 

Заст. директора з виховної роботи Щирецької ЗОШ №2 І – ІІІ ст.

Кошівка У.Б.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь