Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Вечір-портрет "Герої поміж нас"

Дата: 12.04.2019 11:13
Кількість переглядів: 594

9 квітня 2019 року в Щирецькому народному домі відбувся вечір-портрет "Герої поміж нас", присвячений нашим Героям: Богдану Ільківу, Олегу Климу, Тарасу Кончевичу.

Захід організований відділом освіти Щирецької селищної ради, відділом культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Щирецької селищної ради, департаментом з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації.

В залі проходила експозиція-виставка Героїв Небесної Сотні Львівського історичного музею (керівник Світлана Кочергіна), виставка робіт учнів Щирецької дитячої музичної школи відділу образотворчого мистецтва (керівник Тарас Фалендиш).

В заході прийняли участь учні та вчителі Опорного закладу Щирецької ЗОШ № 1 I-III ступенів ім. Героя України Богдана Ільківа, Щирецької ЗОШ № 2 I-III ступенів, Щирецької дитячої музичної школи.

В залі були присутні рідні Героїв.

Низько схиляємо голови та вшановуємо подвиг Богдана Ільківа, Тараса Кончевича та Олега Клима. Герої завжди житимуть у нашій пам'яті, адже сильним та відважним, що віддали своє життя за Україну, за кожного з нас, дано право на безсмертя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь