Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Вітаємо з перемогою !

Дата: 02.04.2019 12:35
Кількість переглядів: 605

Школа - це майстерня, де формується думка

підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках,

якщо не хочеш випустити з рук майбутнє.

А. Барбюс

                Обдаровані діти – майбутній цвіт нації, інтелектуальна еліта, гордість і честь України, її світовий авторитет, а тому перед кожним учителем стоїть завдання, спрямоване на забезпечення формування інтелектуального потенціалу нації шляхом створення оптимальних умов для обдарованої молоді .

         Головне завдання сучасного вчителя - дати виявитися самостійним творчим силам дитини, виховати людину з широким розумінням своїх обов’язків, з незалежним високим розвиненим розумом, таку людину, яка проведе в життя свою незалежну думку.

         Сьогодні система освіти в нашій країні переживає період серйозних реформ, спрямованих на те, щоб її рівень відповідав високим європейським стандартам. Ми хочемо бачити нашу молодь відкритою до нових знань, грамотною, компетентною, яка вміє самостійно розв'язувати поставлені перед нею завдання, талановитою, творчою  та успішною.

         З 18 по 23 березня 2019 року в м. Харкові проходив ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. В олімпіаді брали участь 25 команд з усіх регіонів України, до складу яких входило 155 учнів 8-х – 11-х класів та 39 керівників. Команда Львівщини виборола два призових місця.

         Щиро вітаємо  учня 10- А класу Щирецької ЗОШ №2 І – ІІІ ступенів Кузіва Богдана  та його  вчителя біології Даць Олену Степанівну  з перемогою, - ІІІ місце  в  ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з біології .

         « Учитель відкриває двері, а входять учні самі », -  така формула успіху учителя щодо системи роботи з обдарованими учнями дає свої позитивні результати, «запалює» в дитині цікавість до предмета, відкриває непізнаний світ науки.

         Побільше дітей нам, креативних, метушливих, інтелектуальних, здібних. Вони у майбутньому стануть тією силою, яка здатна забезпечити гідний розвиток нашої громади і держави.

Нових творчих злетів вам на вершинах її Величності науки.

Ви найкращі! Ви наша гордість! Так тримати!

 

Директор Щирецької ЗОШ №2 І – ІІІ ступенів

Пижик Г.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь