Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Звіт про роботу відділу соціальної роботи виконавчого комітету Щирецької селищної ради за 2018 рік

Дата: 04.03.2019 20:41
Кількість переглядів: 878

З червня  2018 року відділом соціальної роботи було здійснено 40 візитів в сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та учасників бойових дій, де складено 20 актів оцінок потреб дитини та її сім’ї.

У понеділок, середу та четвер спеціалістом І-ої категорії здійснюється прийом громадян  для оформлення соціальних виплат, пільг та субсидій та надання інших видів консультацій. У вівторок та п’ятницю спеціалістом опрацьовуються зібрані документи в Управлінні соціального захисту населення Пустомитівського району .

В ході роботи було надано соціальні послуги  інформаційного, соціально-економічного та  юридичного характеру,  а саме надано допомогу в оформленні державних соціальних допомог (2104) та субсидій (2788), надано допомогу вживаним одягом, комп’ютерною технікою та  велосипедами, продуктами харчування,   проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, надано допомогу у пошуку та отриманні тимчасового житла, 2 дітей влаштовано у заклади дошкільної освіти, надано допомогу твердим паливом учасникам бойових дій (6), оформлено одноразову адресну допомогу  учасникам АТО, отримано нотаріальне свідчення двох учасників АТО з м. Яворова для оформлення посвідчення учасника бойових дій, проведено профілактичні бесіди щодо недопущення правопорушень серед неповнолітніх.

До Дня захисту дітей за сприяння   Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Пустомитівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 50 дітей з соціально-незахищених категорій відвідали свято Дня захисту дітей у нічному  клубі «Малевич»  м. Львова.

Фото без опису

01 липня за сприяння Пустомитівської районної державної адміністрації, Пустомитівської районної ради та Пустомитівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 20 дітей та батьків учасників АТО з Щирецької громади взяли участь у футбольному святі, присвяченому пам’яті видатного українського футбольного тренера та гравця Андрія Баля. Всі учасники заходу отримали цінні подарунки, дітей пригощали гарячим обідом, мали можливість  бути глядачами матчу "Зірок українського футболу" - збірної команди гостей Leopolis Jazz Fest 2018.

Фото без описуФото без опису

У липні місяці було створено «Кімнату добрих справ» на базі Опорного закладу Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів  імені Героя України Богдана Ільківа. Відділом було надано допомогу вживаним одягом та взуттям (276 кг.) сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах та проживають на території Щирецької громади.

Фото без опису

На початку вересня 2019 р.  було проведено рейд «Урок».   Комісією було виявлено 3 дітей з сімї, яка опинилася у складних життєвих обставинах, які не приступили до навчання. З матір’ю було проведено профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків та ведення здорового способу життя. Дітей було повернено на навчання. 

Проведено профілактичну бесіду у Щирецькій ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів на тему:  «Людина - не товар». Охоплено 32 учасників.

Фото без описуФото без опису

13 жовтня 2018 року 3 учасники бойових дій, 1 сім’я загиблого учасника АТО та вдова загиблого на Майдані відвідали захід, присвячений Дню захисника України у Львівській обласній державній адміністрації.

Фото без опису

      16 грудня  у народному домі смт Щирець для  дітей  з особливими потребами, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей учасників АТО, дітей з багатодітних сімей  та дітей із сімей, які опинилися  у складних життєвих обставинах, які перебувають на обліку відділу соціальної роботи спільно з відділом культури,  молоді, спорту та інформаційної політики було організовано святкову виставу "Миколай іде до дітей". У заході взяло участь 400 дітей.

Фото без описуФото без опису

      30 грудня Благодійним товариством "Мій тато захищає Україну" та за сприяння Пустомитівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 10 дітей учасників АТО (ООС) з Щирецької об’єднаної територіальної громади взяли участь у перегляді вистави "СМІШАРИКИ", яка відбулась у "Кінопалаці ім. О.Довженка"  м.Львова. 

Фото без опису

Звіт розглянуто на засіданні виконавчого комітету 20 лютого 2019 року.

 

        Панчишин І.І.,

 начальник відділу соціальної роботи виконавчого комітету Щирецької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь