Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Різдвяне вітання

Дата: 31.12.2018 15:44
Кількість переглядів: 1128

Шановні мешканці Щирецької об’єднаної громади!

 

Рік, що минає – перший рік роботи Щирецької селищної ради у новому форматі. Згідно з реформою децентралізації ми об’єдналися з навколишніми селами у громаду з адміністративним центром у Щирці. Не проста у нас громада. Маємо багато шкіл, народних домів, фельдшерсько-акушерських пунктів. На території громади відсутні великі підприємства, маркети та автозаправні станції, які би могли поповнювати бюджет ради податком від продажі підакцизних товарів. У старостинських округах громади є великий потенціал, який поки що не використовується. Це – люди та земельні ресурси.

Фото без опису

Песимісти та критики, а їх і зараз є достатньо, прогнозували, що ми не проживемо і рік. Та державна програма реформ і змін є незворотньою. За показниками роботи громади за рік ми не є ні лідерами, ні аутсайдерами. Рухаємось вперед.

Нам вдалося залучити до роботи професійних працівників, створити колектив, який здатний якісно і вчасно виконувати поставлені завдання, протистояти викликам, які щоденно ставить перед громадою життя.

Знаємо, що нашим основним багатством є працьовиті та розумні люди.

Спільно з депутатами усіх рівнів (від місцевого рівня до рівня Верховної Ради), щирецькими підприємцями, активними мешканцями нам вдалося встановити кілька дитячих майданчиків, розпочати (а деякі об’єкти і закінчити) капітальний ремонт елементів інфраструктури громади, культурно-освітніх закладів (просимо вибачення за тимчасові незручності, пов’язані з ремонтом автомобільної дороги Львів–Меденичі, що проходить через Щирець).

Під час трансформації реформи у медичній галузі у громаді було автономізовано Комунальне Некомерційне Підприємство «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Щирецької селищної ради, у якому зусиллями керівництва закладу було проведено поточний ремонт і створено усі умови для надання первинної медичної допомоги населенню.

Нам вдалося виправити критичну ситуацію з вивезенням твердих побутових відходів (ТПВ) з Щирця, змінивши виконавця послуги. Ми також впровадили вивіз ТПВ з села Никонковичі. Щиро вдячні усім мешканцям, які з розумінням поставились до проблеми довкілля та уклали угоди з новим перевізником.   

Ми маємо прекрасних закордонних партнерів у Польщі (Єльч-Лясковіце) та Німеччині (Ґуденсберґ), які всіляко допомагають та підтримують нас. Завдячуючи їм, нам вдалося оснастити нашу добровільну пожежну команду автомобільною технікою та укомплектувати новостворені відділи та КНП «АЗПСМ» комп’ютерною і медичною технікою.

 

Дякуємо усім за співпрацю!

 

Бажаємо Вам теплого і родинного Різдва Ісуса Христа, здоров’я, щастя, миру в Україні та у світі, успіхів у Новому 2019 році!

 

Вітаємо Вас усіх з Новим 2019 роком та Різдвом!

 

З повагою,

Щирецький селищний голова,

колектив  Щирецької селищної ради,

депутати та виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь