Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Олімпійське срібло у Оксани Чудик!

Дата: 18.10.2018 23:21
Кількість переглядів: 736

З 6 по 18 жовтня у столиці Аргентини Буенос-Айресі відбуваються ІІІ Юнацькі олімпійські ігри. Змагання із вільної жіночої боротьби за програмою Ігор були вельми представницькі і загалом у них взяли участь представниці 50 країн. У ваговій категорії до 65 кг Україну представляла вихованка Щирецької школи вільної боротьби, майстер спорту України міжнародного класу, чемпіонка Європи серед юніорок Оксана Чудик. У ваговій категорії, де виступала Оксана, було 10 спортсменок, яких розділили на дві групи.

Фото без опису

 

Змагання у групах відбувалися за коловою системою. В першому поєдинку Оксана впевнено перемогла з рахунком 10–3 спортсменку з Камеруну Набаіну Н. Значно важче складалася для нашої спортсменки друга сутичка з представницю Нігерії Балагун С., однак в кінцевому підсумку вона перемогла свою суперницю з рахунком 2-1. Переможно завершила українська борчиня і третій поєдинок з представницею Тунісу Згаєр З. 10-0. У останньому двобої групового турніру в напруженій боротьбі Оксана перемогла з мінімальним рахунком 1-1 спортсменку з Естонії Вессо В. У фіналі Оксана зустрілась із китаянкою Жоу Х., срібною призеркою чемпіонату світу та чемпіонату Азії серед кадеток. На жаль, тут наша спортсменка зазнала поразки із рахунком 0-10 і у підсумку виборола друге місце на ІІІ Юнацьких Олімпійських Іграх.

Вітаємо Оксану Чудик та її тренера СтепанаТкачишина з успішним виступом на Юнацьких Олімпійських Іграх і бажаємо нових яскравих перемог.

ГО «Вектор розвитку єдиноборств» висловлює подяку Пустомитівській районній раді, Пустомитівській міській раді, Щирецькій селищній раді та усім, хто долучився до поїздки тренера, що дало можливість секундувати та підтримувати  спортсменку на цих престижних змаганнях

 

Ігор Фединяк



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь